Strona 5 z 12 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 111

Wątek: Okładka do czasopisma Lustrzanka

| OlyJedi
    Mieszka w
    Mazowiecka Wioska
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Nie wiem czy to jest dobre miejsce ale aby nie robić bałaganu z zakładaniem nowego tematu jak się okaże, że nie ma specjalnego zainteresowania tematem.
    Uruchomiliśmy takie coś jak Klub czasopisma Lustrzanka, więcej informacji znajduje się pod adresem www.tmf.waw.pl Z jednej strony pomagamy w akredytacjach na różnorakie imprezy a z drugiej we własnym zakresie staramy się uzyskać w miarę stałe akredytacje dla członków lub organizujemy plenery i inne imprezy takie jak na przykład wejścia na spektakle czy próby. Pierwszym takim miejscem jest na przykład warszawski klub Hard Rock Cafe gdzie od maja będziemy mieli wejście dla 2 osób na dwa koncerty w miesiącu a z kolejnym nie mniej znanym klubem prowadzimy pertraktacje. Zastanawiam się czy będziecie zainteresowani takimi informacjami na Forum?

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar black_bird
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    ciekawe informacje - hej warszawiacy, obudzcie sie

Moderator Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dobas
    Mieszka w
    Kiełpin / Karkonosze
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria
    pomysł bajka. i myślę że zainteresowanych będzie dużo tylko nikt ni wierzy w posty z 1 kwietnia

diabolique
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez dobas Zobacz posta
    pomysł bajka. i myślę że zainteresowanych będzie dużo tylko nikt ni wierzy w posty z 1 kwietnia
    Jak o tym wcześniej pisałem na ircu, to wszyscy kręcili nosem...
    Z kontekstu wynikało, że najlepiej to jakby dać każdemu do ręki legitkę PAP-u albo Wyborczej. Tylko prosto do domu, żeby nie trzeba było chodzić.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Wchodzę w to

Dobra, przeczytałem na stronie magazynu warunki wstąpienia do klubu
    Ostatnio edytowane przez Eddie ; 2.04.09 o 08:58
    Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

| OlyJedi
    Mieszka w
    Mazowiecka Wioska
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Z okazji 1 Kwietnia był tylko Avatar reszta jak najbardziej nie ma związku z tym dniem i propozycja jest poważna. Propozycja nie dotyczy tylko warszawiaków udało się bowiem zrobić mały ruch w Krakowie gdzie członkowie Klubu będą mieli okazję po fotografować na pokazie mody i poćwiczyć na spektaklach. Próbuję ( jest to dość trudne ) dla grupy 10- 12 osób załatwić wejście na próbę generalną na jedną ze scen operowych i scena ta na pewno nie będzie w Warszawie. Planujemy w Warszawie zrobić nietypowy plener gdzie do zdjęć będzie pozowała Młoda Para ubrana w stosowne stroje ślubne. Myślę, że znajdzie się trochę chętnych pragnących uzupełnienie portfolio w tym temacie. W tym wątku również poruszony był temat honorariów za zdjęcia. I tu postanowiłem coś niecoś zrobić ale jestem w trakcie rozmów.

qbic
    Gość
    super, pierwszy raz żałuje ze nie mieszkam teraz w Waw.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Mazowiecka Wioska
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Przećwiczymy temat w Warszawie i pomyślimy jak to zrobić w innym mieście. Myślę, że jest to do zrobienia również w Krakowie.

zonkinho
    Gość
    Hmm świetna sprawa. Żeby się do tego klubu zapisać trzeba wykupić prenumeratę, tak?

| OlyJedi
    Mieszka w
    Mazowiecka Wioska
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Ale można też odwrotnie wykupując prenumeratę wstępujesz do Klubu.