Mocno nie dam rady mogę tylko trochę, w drugą stronę idzie mi łatwiej. Z tego wątku ani jedno zdjęcie nie zostało wydrukowane w czasopiśmie. Jeśli poczynilibyśmy takie kroki o każdym poinformuję na Forum. Na razie czekamy.
Pozdrawiam!
Mocno nie dam rady mogę tylko trochę, w drugą stronę idzie mi łatwiej. Z tego wątku ani jedno zdjęcie nie zostało wydrukowane w czasopiśmie. Jeśli poczynilibyśmy takie kroki o każdym poinformuję na Forum. Na razie czekamy.
Pozdrawiam!
Pozdrowienia dla Tomka Stepczynskiego, pracowalismy w tym samym baraku
A przy okazji, stawię się w miarę możliwości na plenerek, ciekaw jestem bardzo, że tak powiem![]()
Ostatnio edytowane przez Eddie ; 11.02.09 o 23:20
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Mały OT: Forum mnie wczoraj poprosiło abym dopisał datę urodzenia co niezwłocznie uczyniłem a teraz patrzę i nie mam już paseczka identyfikującym mnie z Gwiezdnymi Wojnami.Ale to tak na marginesie.
Przekazałem stosowne Pozdrowienia ale Tomka raczej nie będzie na plenerze bo ma nocną zmianę. Na plenerek gorąco zapraszam. Dodatkowo będą pozowały dwie modelki.
S4INT – bez stosownej wiedzy i zgody autora na jakiekolwiek wykorzystanie zdjęć ograniczam się jedynie do jego oglądania.
Pozdrawiam!
Czy jutrzejsze focenie na Pradze jest aktualne?
Na sto procent aktualne, Zapraszam!
Zawsze można rozejrzeć się za jakimś lekarstwem http://www.canon-board.info/showpost...&postcount=171
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
Dmucham tylko na zimne aby mi nie wywaliło „Mazowieckiej Wioski” ( przynajmniej do jutra ) bo trzeba by szukać nowego miejsca na plener.
Pozdrawiam!