czy ta okladka jest jeszcze aktualnatak mysle czy by mojego dzieciorka tam niewcisnac
![]()
czy ta okladka jest jeszcze aktualnatak mysle czy by mojego dzieciorka tam niewcisnac
![]()
Nigdzie nie pisałem, że jest nie aktualna. Ale jak widać jestem mistrzem bałaganu i w jednym wątku jest po trochu wszystkiego.
Ktoś mi podsunął tytuł spotkania Twój pierwszy Ślub „Jak nie należy robić zdjęć ślubnych” i myślę, że na tym temacie się skupimy omawiając zagadnienia objęte programem spotkania a można się z nimi zapoznać na stronie www.warsztatyfoto.com.pl Spotkanie odbędzie się w dniu 9 06 wtorek o godzinie 16. Do dyspozycji będzie Para Młoda w stosownych strojach. Ewentualnych chętnych przed wpisaniem się na listę proszę o kontakt na PW celem załatwienia formalności. Koszt spotkania to 199zł.
Lista
Spotkanie jest płatne ale zagadnienia poruszane też nie są szablonowe a celem jest zrobienie pierwszego kroku w tym kierunku.
Zapraszam!
Zapomniałem dodać, że na warsztatach będzie E3 i E30 a w przypadku tego drugiego można popróbować zrobić zdjęcia Ślubne z filtrami artystycznymi. Ja już to zrobiłem przy okazji wcześniejszego pleneru http://www.canon-board.info/showpost...1&postcount=57 Oczywiście nazwy filtrów są zmienione.
Tylko czemu to jest w Warszawie??Gdyby gdzieś bliżej, to pierwszy bym się zapisał...
E-3, HDL-4, ZD50, FL50R, + cała masa rzeczy które bardzo chciałbym mieć, a jeszcze nie mam...
Madonna też będzie w Warszawie, Stonsi byli już dwa razy. Dlatego i ja organizuję warsztaty w Warszawie. Nad bliskością pracujmy i od końca czerwca pojawią się warsztaty dla osób, które mają dalej. Będą to warsztaty w „pigułce” gdzie za jednym razem będzie można zaliczyć dwa spotkania.
SuperI ciekawa odpowiedź :P
E-3, HDL-4, ZD50, FL50R, + cała masa rzeczy które bardzo chciałbym mieć, a jeszcze nie mam...
W dniu 21 XI ( sobota ) o godzinie 13 odbędą się warsztaty fotograficzne „Twój pierwszy ślub- reportaż w kościele” Miejsce spotkania to Kościół kolegiacki Niepokalanego Poczęcia Najświętszej Marii Panny oraz w Podziemia Kamedulskie przy ul. Dewajtis w Lesie Bielańskim w Warszawie. W czasie warsztatów każdy z uczestników będzie miał możliwość poćwiczyć fotografowanie w warunkach prawie w stu procentach zbliżonych do rzeczywistych jak podczas prawdziwego ślubu oczywiście „pod okiem” osób prowadzących warsztaty. Oczywiście nie zabraknie części teoretycznej dotyczącej samej ceremonii jak i technik fotografowania.
Koszt spotkania to 156zł Dla posiadaczy legitymacji Klub Lustrzanka- wstęp wolny.
W dniu 24 X w godzinach 11-18 czyli w najbliższą sobotę odbędzie się w miejscu prowadzenia warsztatów ( siedzibie redakcji) dzień otwarty. Będzie można zapoznać się z harmonogramem najbliższych spotkań warsztatowych, nabyć drogą kupna w promocyjnej cenie archiwalne wydania czasopisma Lustrzanka oraz wydawnictwa związane z tematyką zdjęć ślubnych. Na miejscu też będzie można dopełnić formalności związane z wstąpieniem do Klubu Lustrzanka. Wiem, że jesteście już znudzeni fotografowaniem obcych modelek i tego dnia każdy będzie mógł sfotografować w studio własną modelkę lub modela. Wstęp wolny
Przypomnę adres: 03-435 Warszawa ul 11-go Listopada 10
Zapraszam!
Ja mam takie pytanie w kwestii organizacyjnej. Czy ktoś z Was się wybiera do mnie w sobotę? Tak pytam z ciekawości.
Dla osób, które odwiedzą nas zarówno na spotkaniu Fashion jak i Twój pierwszy Ślub przygotowałem małą niespodziankę. W dniu 28 XI w sobotę o godzinie 13 odbędzie się spotkanie na którym omówimy wykonane przez uczestników na warsztatach zdjęcia Zdjęcia będzie można wcześniej wydrukować na miejscu na drukarkach termosublimacyjnych firmy Mitsubishi. Dla uczestników powyższych spotkań wstęp wolny.
Zapraszam!