Strona 6 z 8 PierwszyPierwszy ... 45678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 79

Wątek: Firmowe Smycze - temat powraca!

| OlyJedi Awatar (A)rturo
    Mieszka w
    Bełchatów
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    No to ja zabiore:
    Firma EuroColor - przedstawiciel OLYMPUSA w Polsce , z naszym klubwem wsporlacuje.
    Podsyla najnosze informacje dotyczace sprzetu, kiedys przyslala aparat na testy.
    Mamy pozwolenie na uzywanie loga OLYMPUSA wiec jestesmy w 100% legalni

Awatar dadol
    Mieszka w
    Podbeskidzie
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Jednym slowem GIT
    Olympus C-765 UZ; 128MB + 16MB xD OLYMPUS; filtr UV KING; polar HAKUBA, Velbon DX-888; mnóstwo chęci... i klubowa smycz

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Witam! Bardzo podoba mi się pomysł smyczy olympusa. Mnie podoba się pierwszy wzór. Chętnie zaopatrzyłabym się w taką. Nawet w dwie, jeśli koszt jednej z wysylką rzeczywiście nie przekroczyłby 15zł. Czekam na rozwój wypadków. Pozdrawiam wszystkich

Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Stara prawda. Gdzie dwóch Polaków tam sześć zdań. Ludzie czy Was powaliło ? Czepiacie się tego Olympusa jak by Wam to w czymś przeszkadzało. Trzeba było kupić sobie Sony.
    Moim zdaniem na części szyjnej smyczy powinien być napis OLYMPUS bo taki aparat na niej będzie wisiał natomiast napis klubowy powinien być większy (po jednym napisie na całej długości) po obu stronach smyczy. Właśnie to powinno być widoczne. Jak to miło będzie spotkać klubowicza na szlaku i zaprosić go na "browar".
    Tyle.

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Drogi Aleksandrze, a tak miło na tym forum było. Nie wiem jak policzyłeś tych Polaków i liczbę ich zdań, ale otrzymałeś błędny wynik. Każdy mówił co mu się podoba. W dodatku bez odnoszenia się do wypowiedzi innych i obrażania ich. Bo jak wiesz de gustibus non disputandum est. Ja chyba już nie chcę smyczy, bo nie mam zamiaru być przez przypadek zaproszona przez Ciebie na "browar". Pozdrawiam

Siła reputacji
    0
    Moja galeria

SMYCZKA

WITAM, JESTEM ZA KUPIĘ 3 SZT, WERSJA BEZ ZNACZENIA.

C5060WZ

Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    gkxxx
    Nie podoba Ci się mój post czy nie lubisz piwa. A tak miło na tym firum było. Jeśli to drugie to musisz mieć chyba specjalną smycz. Nie chodzisz przypadkiem w sutannie?

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Do Aleksandra: Nie lubię ludzi agresywnych, złośliwych, narzucających swoją wolę innym. Jakbyś dokładnie przeczytał mój poprzedni post, wiedziałbyć, że jestem kobietą. A piwo lubię, ale w dobrym towarzystwie... sorki. Mam nadzieję, że wyjaśniłam Wszystkie Twoje wątpliwości, a teraz spadam stąd, bo nie mam ochoty na Twoje dalsze impertynencje.

| OlyJedi Awatar than
    Mieszka w
    gdynia
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    jak dla mnie proj 2 bo pierwszy troszke nokia pachnie jakby co to biore 1 szt
    oli E 20p , canon 20D www.plfoto.com ==>> than

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Prosze o nieobrzucanie sie "blotem i miesem", a szczegolnie na forum. Tyczy sie to i przede wszystkim Aleksandra

Edit: Aleksandrze w Twojej wypowiedzi obylo by sie bez wyrazenia "...czy Was powalilo..." przez ktora niektore osoby moglyby sie poczuc urazone.
    Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888