Jestem za druga wersja smyczy... Czekam na dalszy rozwoj sytuacji i info gdzie wyslac pieniazki na przedplate! Zamawiam juz DZIS!
Pozdrowienia dla calego clubu!!![]()
Jestem za druga wersja smyczy... Czekam na dalszy rozwoj sytuacji i info gdzie wyslac pieniazki na przedplate! Zamawiam juz DZIS!
Pozdrowienia dla calego clubu!!![]()
Nio wlasnie. Troche szacuneczku nie zaszkodzi. Szkoda psuc sympatyczną atmosfere![]()
Tak my tu rozwazamy ktora wersja jest lepsza a nikt nie mowi kiedy by ta smycz mogla byc tj. data. Mozna np wziasc polowe tych i polowe tych. Jak zauwazylem kazdy bierze conajmniej dwie to by bylo rozwiazanie. Jedna taka, jedna taka.
Pzodrowienia
mirek
Date bede znac dzis/jutro - czekam na telef. od firmy
I nie ma mozliwosci wykonania dwoch wzorow
Zamawiamy 100szt jednego wzoru
Chyba ze ktos wylozy ok 2tys na 200szt
No cóż wypada mi przeprosić urażonych forumowiczów i poczekać na rozwój sprawy. Delikatna ta płeć piękna.
To sie podoba. Wyjscie z twarząZamieszczone przez Aleksander
Pozdrowienia.
Smycze smyczami, ale gdyby ktos nie wiedzial na jakie konto wplacac pieniazki to moge podac moje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To i ja sie dopisze bo bardzo mi się obie wrsje podobaja obojetnie która...ale zamawiam jedna dla siebie - w koncu pozbedę się ochydnej czerwonej z czrnym napisem CKM![]()
![]()
![]()
Zenit 12XP , Nikon D70 w końcu jest
numer 1 jest cool. zamawiam. pozdro. twardy
Już 5 lat C-4000... Od niedawna Canon SX-1.
jak dla mnie to drugi i kropki w adresie w kolorze podkreslenia olympusa... ALe jakie by nie byly prosze dwie...![]()