Oba wzory są w porządku. Kiedy będą konkrety z numerem konta?
Pozdrowienia
Oba wzory są w porządku. Kiedy będą konkrety z numerem konta?
Pozdrowienia
GoSciU: zgadza sie bedzie i na aparat i na klucze![]()
Jak dla mnie wersja pierwsza jest najbardziej odpowiednia. Co do szerokości smyczy, powinna ona być troche szersza, tak, aby po zawieszeniu zarówno kluczy jak i aparatu nie wcinała sie w szyje. Czekam z niecierpliwościa!!! :P
Wita.
Jestem tu nowy, ale pozwolę sobie wyrazić swoje zdanie.
Tak się składa że należę też do www.opelklub.pl i klub opla nie może liczyć na wsparcie ze strony Opla. Widzę że z Olympusem jest tak samo. Smycz to gadżet klubowy a nie firmowy. Wydaje mi się że powinno sie opuścić logo firmy Olympus, a pozostawić tylko adres internetowy klubu.
Klub internetowy to pewna społecznośc którą coś łączy (marka aparatu fotograficznego, samochodu itp) co nie oznacza że taki klub musi być reklamą danej firmy.
Z zaproponowanych projektów bardziej mi odpowiada 2 bo bardziej eksponuje adres klubu.
Poproszę o jedną smycz.
Pozdrawiam
Marcin
Drugi wzorek jest spoko. Chetnie kupię taką smyczke jak tylko będą gotowe. Pamiętajcie o mnie!!!
podobaja mi sie oba projekty. zamawiam jakby co i na aparat i na klucze
pozdrawiam . Kryja
@corsiarz
Mysle, ze o rezygnacji z logo firmy OLYMPUS mozna by myslec gdyby Klub mial swoje wlasne logo. Na razie logo OLYMPUSA stanowi tez logo Klubu i tak powinnismy je traktowac (ciekawe jak od strony prawnej wyglada wykorzystanie logo firmy do takich celów).
W kazdym razie rowniez zglaszam zainteresowanie smycza.
Wezmę jedną sztukę![]()
dawniej C-4000 , c-5060 teraz ? jaka lustrzanka
Witaj!
Fajny pomysł,oba projekty ciekawe .Czekam na rozwój wydażeń :P![]()
Zaciekawil mnie watek poruszony przez Wrocka. Jak od strony prawnej wyglada wykozystywanie nazwy Olympus w naszym klubie. Co prawda skoro nie dziala on kopercyjnie a jest tzw "inicjatywa spoleczna" nie ma chyba specjalnych obostrzen w zwiazku z tym. Dobrze byloby, gdyby glos zabral ktos "swietlejszy" ode mnie
Uklony
Olympus C-765 UZ; 128MB + 16MB xD OLYMPUS; filtr UV KING; polar HAKUBA, Velbon DX-888; mnóstwo chęci... i klubowa smycz