Zdecydowanie Projekt nr 1, będę obserwował wydarzenia pt. smycze, w razie czego jestem zainteresowany - sztuk 1.![]()
Zdecydowanie Projekt nr 1, będę obserwował wydarzenia pt. smycze, w razie czego jestem zainteresowany - sztuk 1.![]()
Pozdrawiam. TOMMYx
"W życiu chodzi o to żeby być trochę nimożliwym"
[b]... obrazy słońcem malowane ...
[size=10]OLYMPUS C-750
zloty_2000: mysle jednak ze wyjdzie drozej niestety
tu masz zdjecia tej smyczy z pierwszej firmy co przyslala mi probke:
http://www.arturo.serv01.net/zdjecia/smycze_olympus/ (tylko koles pomylil sie i wyslal mi z inna koncowka i kolorem ale widac o co chodzi)
Czekam na przelew na moje konto jak dostane to zadzwonie do firmy dam im zaliczke i za 2tygodnie beda u mnie smycze
Bo widze ze ludzi ruszyli i mysle ze wkoncu bedzie cos firmowego![]()
Jeśli mogę sie wtrącić: liternictwo z dolnej smyczki naniesione na górną - bez pionowego rozdzielenia Olympusa od adresu klubu.![]()
![]()
Oczywiście pisze się na to![]()
Pozdrawiam wszystkich serdecznie![]()
![]()
![]()
No wlasnei tak zostanie..
Duzy znak OLYMPUS + obok mniejszymy bez kreski adres internetowy.. Mysle ze na smycz wejda 3 znaki olympus i 2 adresy www
albo 5 znakow olympus i 4 adresy..
Jeszcze zoabczmy
Mi sie podobaja osobiscie oby dwa. To juz od was zalezy ktory wezniecie. Ja napewno kumpie !!!
mirek
Jak dla mnie projekt nr 2 - zapisuję się na 1 szt.![]()
Pozdrawiam
Szczepan
wersja 1 bo wg mnie nazwa strony powinna być subtelniejsza.
C4000z, http://plfoto.com/uzytkownik.php?authorid=17463
c4000, Dane Elec SM 128MB+ Kingston 128MB, Olympus SM 16MB. Emos 8168, 4x Camelion 2300, 4xHahnel 2100, tulejka 52, Hama UV 52, Case Logic CBV1
Smycze są spoko. Osobiści podoba mi się drugi projekt, ale pomysł żeby powiększyć napis OLYMPUS a zmniejszyć nieco adres www jest moim zdaniem dobry i ten pomysł z żółtymi propami w adresie też jest fajny. Jestem zainteresowany, więc (A)rturo napisz do kiedy trzeba wpłacać kaskę i podaj konto. Jak się zidentyfikować w tytule przelewu? Nickiem?
pozdro,
negros
Olympus C-745 UZ + xD 256 MB + statyw stołowy; moje GG:504560
Witajcie klubowicze, dla mnie projekt 2 jest OK, jak i kiedy zamówić? Jak podać aders dostawy? Kiedy i gdzie wysłać pieniądze?
-------------
pzdr Zyggy
C740 + 16 + 128 + 888DX + tuleja + UV Hoya HCM
są OK zamawiam 2 sztuki