Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Olympus E 510

| OlyJedi Awatar herbie_mp
    Mieszka w
    Mysłowice, woj.Śląskie
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Biedrona_1984 Zobacz posta
    Dziękuje wszystkim za wypowiedzi troche mi pomogły a jestem pewnien że chce ten aparat niestety mój sprzedawca zmienił nagle zdanie i zarzadał 1400 pln tłumaczył to tym ze ceny aparatów wzrosły ( zmienijąca się cena $ )
    Pozdr
    Czasami sie tak niestety zdarza, jak sprzedający wyczuje możliwość większego zysku...
    "Fotografując staraj się pokazać to, czego bez ciebie nikt by nie zobaczył." Robert Bresson

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Co myślicie o Nikonie D60 aparat w podobnej cenie i wiekszy wybor moze uda mi sie kupic ten sprzet aczkolwiek cos mowi mi żeby zosytac przy olku e 510. a co Wy sądzicie o tym ? dodam ze myslalem kupic Nikona z obiektywem kitowym widzialem takie rozwiązanie na allegro.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Opole Lubelskie
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria

Smile

..witam, ze sprzętem jest tak, że nikt ci nie da "złotej rady" tj. wez ten a nie bierz innego...najlepiej zbadaj sobie wytypowany sprzęt organoleptycznie-osobiście... gdzies w jakimś większym sklepie, komisie...gdzie znajdziesz e-510 i tegoż nikona lub tez coś innego, wez w ręce...zrób fotę...sam dojdziesz który bardziej ci odpowiada...to indywidualna sprawa...nie kupuj z uwagi na okazje bo potem możesz stwierdzić, że jednak nie tego szukałes...

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów