TP - Z nami blizej. Jakbym widzial reklamowke TP. Bardzo fajna uspakajajaca swa zielenia fotka.
TP - Z nami blizej. Jakbym widzial reklamowke TP. Bardzo fajna uspakajajaca swa zielenia fotka.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
niestety wyglada na to ze moja krociutka przygoda z tym forum sie konczy
mozliwosci internetowe nie pozwalaja mi na poprawianie "widocznosci" fotek
ale to co nie udalo sie teraz moze uda sie kiedys
pozdrowiam
acha18
olumpus 745 UZ +144MBxD olympus (4xzoompack+statywik hama+pokrowiec)promocja z aparacikiem+ 4xenergizer
suma energii bateryjnej to 16.4Ah przy 1.2V
Dzis zlapalem moja siostre, jak sie nad czyms zastanawiala... Widac, ze myslenie ja meczy :P
Odrobine podkolorowalem oczka
Jakby sie dowiedziala, ze wkleilem jej fote to pewnie bylo by juz po mnie...
Exposure time [s]: 1/15
Exposure program: Creative (slow program)
Exposure mode: Auto
Exposure bias [EV]: 0,0
F-Number: F3,2
Focal length [mm]: 34,7
ISO value: 100
Max. aperture: F3,2
Digital zoom: Off
Flash: Fired
Metering mode: Multi-segment
White balance: Auto
Kregon
Olympus C-765 UZ + 512MB + tuleja + UV + soczewki +1D, +2D, +4D + polar + statyw
Moje PL Foto - ZAPRASZAM
@Kregon:
Piękny portret, ale moim zdaniem to kolorowanie oczu zupełnie niepotrzebne. Proponuję zamieścić to zdjęcie bez tego. I na potrzeby forum mogloby być trochę mniejsze, nie można obejrzeć go w całości na ekranie.
Zdecydowanie proszę o zdjęcie bez tych niebieskich oczuPortret kapitalny, po prostu stadiony świata.
Fakt, trochę mniejszy format na forum, wprawdzie u mnie wchodzi na styk, ale większość osób będzie go oglądać dwuetapowoa to nie służy zdjęciu.
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
Zgodnie z sugestiami wstawiam fote cala b&w, poza tym obie zmniejszylem.
Kregon
Olympus C-765 UZ + 512MB + tuleja + UV + soczewki +1D, +2D, +4D + polar + statyw
Moje PL Foto - ZAPRASZAM
To może ja też jakieś zdjątko od siebie![]()
Pozdrawiam
Andrzej
No to ja tez
Oto moja 2 polowka