Obawiam się, żę dużo mniej ciekawe. Przedmówcom gratuluję oka!Zdjęcioe było rzeczywiście solidnie poruszone, ale wydawało mi się, że zmniejszenie i podostrzenie sprawi, że błąd ten będzie niedostrzegalny. Myliłem się jednak
![]()
Obawiam się, żę dużo mniej ciekawe. Przedmówcom gratuluję oka!Zdjęcioe było rzeczywiście solidnie poruszone, ale wydawało mi się, że zmniejszenie i podostrzenie sprawi, że błąd ten będzie niedostrzegalny. Myliłem się jednak
![]()
jak dla mnie te dwa ostatnie to takie sobie pstryki ktore nic specjalnego nie wnoszą:>?
Olympus e-500 + 17.5-45mm + helios 44m4 m42 + 2gb CF x233 + 256mb H xD + sakar 29MZ + AAA z tesco + cin scoop + torba z biedronki + who knows?
http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=14895
przedostanie ok.
ostatnie byłoby fajne, ale cos sie z głebią podziało niedobrego. Chaos sie na zdjęciu zrobił.
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Zaden sonnar - długi kitMnie się własnie ten chaos GO podoba i to maleństwo w tym chaosie wyczekujące
Pozdrawiam.
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Ramzesie, zdjątka nie były macane w programach graficznych, co innego te poniższe (niewielka ingerencja w kontrasty plus ramki). Zależy mi na tym, by dowiedzieć się jak wam się podobają te foty.
Ptasie1
Ptasie2
Ptasie3
Ptasie4
Ptasie5
Ptasie6
Proszę o łagodny wymiar kary![]()
Z ostatniej serii ładują mi się tylko dwa ostatnie...
Generalnie fajne (szkoda że padł cień na kruka), tyle że MSZ ramka zdecydowanie na nie...
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania