a gdzie to jest ta opcja? Masz Home Edition czy ta druga wersje (profesionall czy cos) ?Zamieszczone przez Arras
a gdzie to jest ta opcja? Masz Home Edition czy ta druga wersje (profesionall czy cos) ?Zamieszczone przez Arras
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
only pro ver.Zamieszczone przez Jeronimo
C750&C720 + cla4/UV/sva-20/sm128/xD256 + wyzwalacz do C720/C725 + zasilacz
program jest naprawde coooll mozliwosci super chociaz jeszcze wszystkich nie poznałem, panoramki wychodzą rewelacyjne (polecam ustawienie statywu w srodku auta i 360 stopni, no cos przepieknego (musze jeszcze zrobic panorame w super makro , zobaczymy co wyjdzie?
mam pytanko czy ktos wie z kąd sciągnąć jakies kodeki do wersji pro, poniewaz u mnie działa ale tylko home edition, a to juz troche mało
bede wdzieczny za linka ma priva janiuk@csk.pl lub jakąś rade jak uruchomic pro wer..
pozdr....
adacho
Pozdrawiam
Adacho
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14417809
SM 128MB za 127zł (swojego czasu kupiłem taką od tego goscia za 200zł. Wszytko idzie strasznie w dół)
No, naszczescie ostatnio kupilem na Allegro 64 za 60pln