A ja chodze i pstryka panoramy wszedzie gdzie sie da
" Dzikujemy Ci S.C. Arras "
Hehehehhe
A ja chodze i pstryka panoramy wszedzie gdzie sie da
" Dzikujemy Ci S.C. Arras "
Hehehehhe
A jednak wyszła przewaga pixmakera. Ale jeszcze jedną uwagę mam: przed sklejaniem zdjęć każde foto warto mniej-więcej na oko rozjaśnić lub sciemnić w np.photoshopie, tak żeby różnice między nimi były jak najmniejsze a program "panoramiczny" zajmie się resztą. I efekt będzie jeszcze ładniejszy.
A i jeszcze jeden sposób (dla posiadaczy aparatów z ręcznymi ustawieniami): jeśli nie macie karty z funkcją panoramy polecam przećwiczyć robienie fotek na jednakowym ustawieniu przesłony i czasu (bo tak działa właśnie funkcja panoramy) - nie będzie kłopotów z różnicami zdjęć - a myślę że to najlepszy sposób na panoramę.
Pozdrawiam!
i żadna s.c. ...
GogiNeo pochwal się jakąś!
C750&C720 + cla4/UV/sva-20/sm128/xD256 + wyzwalacz do C720/C725 + zasilacz
wow! gratulacje! pięknie! byłem tam w ubiegłym roku!!! Mam prośbę : jakbyś mi mógł zrobić wersję exe i wysłać na maila to byłbym wdzięczny. Żona się ucieszy.Zamieszczone przez GogiNeo
no problemo
:P
no super program, poprostu rewelacja, ściągnąłem program ze stromki producenta ale jakies demo i nie moge zapisac nic co zrobie, panowie podpowiedzcie co z tym zrobic, moze jakis path lub adres z kąd sciagnąc cos co bedzie extra chodzic, (moze jakas nakładka po polsku???) dzieki za pomoc ,,, poprostu zaczynam robic panoramy
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam
Adacho
slyszalem ze podobno jest jakas stronka http://www.crack-search.prv.pl/ czy jakos tak i tam jest opisane jak zkorzystac z promocji PixMakera.
a stron promocyjnych jest wiele... A tak jeszcze kilka słów przypomnienia : w Pixmaker warto skorzystać z opcji Hot Spot (łączenie kilku panoram i ciekawe przechodzenie między nimi). Przykład na stronie http://www.pixaround.pl/ - to te żółte przyciski na panoramie.
mozesz to rozwinac.. (tj. gorocy punkt i z tym samochodem)Zamieszczone przez Arras
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Chyba niema co rozwijać... widać przecież. Głównie chodzi o to że ten gorący punkt umożliwia jakotakie tematyczne połączenie panoram. Polecam poćwiczyć. Dobrym przykładem na stronie którą podałem 2 posty wcześniej jest piknik lotniczy w Góraszce 2003.Zamieszczone przez Jeronimo
A i jeszcze jedna opcja jest o którą ktoś tu gdzieś pytał... można obejść fotografując samochód dookoła i zrobić jego obrotową prezentację. To tyle na dziś.