Arras panoramki sa w deche!!!!
Arras panoramki sa w deche!!!!
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
szczerze powiedziawszy to panorama factory jest programem beznadziejnym. Szukaj programu pixmaker lub pixmaker pro na sieci. I wyniki lepsze i obsługa łatwiejsza. w skali od 1 do 10 : panorama factory 4 pkt., pixmaker - 9 pkt.
C750&C720 + cla4/UV/sva-20/sm128/xD256 + wyzwalacz do C720/C725 + zasilacz
acha zapomnialem dodac ze chodzi mi o zwykla panorame a nie jakies 360stopni na strone WWW.
BTW. A bawil sie ktos w programowanie zwyklej karty zeby miala funkcje panoramy http://www.geocities.com/roberthaus/pan/![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Chciałem zaznaczyć że pixmaker nie jest do robienia "jakiśtam panoram 360' na strony www" wyłącznie. To tylko dodatek. Podstawową funkcją tego programu jest stworzenie prawdziwej panoramy (złudzenie 3d) a nie jakiegoś zlepku kilku zdjęć. A czy panorama factory potrafi poradzić sobie z jadącym samochodem ujętym w dwóch różnych miejscach na dwóch zdjęciach? podejrzewam że na panoramie będzie ten sam w dwóch miejscach. Pixmaker to eliminuje. A m.in. jeszcze umożliwia : panrama w postaci jpg. czyli płaskiego długiego obrazka, gotowego programu exe prezentującego panoramę. Można do tego ustawić sobie gorący punkt panoramy dowolnie (na zasadzie ogniskowej). A pixmaker poradził sobie z tym tak:
Firmowe karty Olympusa to są właśnie XDZamieszczone przez patrixjer
![]()
tak ale sa i SM
A Xd <- jest to dziecko Fuji i Olympusa![]()
Fotografia cyfrowa to jest to co kocham robic...
W tej chwili przymierzam sie do zakupu Olka C-720Z
www.pixmakerbrawo dla pixmakera i Arrasa. Jest tak jak mowi program jest zajebiscie rozbudowany.
http://www.pixaround.com
Oczywiscie oficjalnie
heheh
oczywiście![]()
Jak dla mnie to on sobie nie poradzilZamieszczone przez Arras
wyraznie widac miesce podzialu...