Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: Olympus mju 820

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    moja rada: wyobraź sobie że aparat nie posiada trybu auto. Korzystaj z Manuala, to że zdjęcie wychodzi nie ostre zależy od czasu naświetlania, który może być zależny od wybranego ISO. Wysokie ISO jednak najczęściej oznacza że zdjęcie robi się bardzo ziarniste, ale czas naświetlania może być wtedy na tyle krótki, że zdjęcie wychodzi bankowo ostre. Oczywiście innym, w tym wypadku dużo lepszym rozwiązaniem dla nieostrych zdjęć w ciemnych pomieszczeniach, jest kupienie dobrej lampy...

Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    ludzie, pomyłka autofocusa, aparat nie ustawił ostrości, zdjecie mogłeś przecież powtórzyć, nie rób o to szumu, koleżanka przecież nie pokazała ci wszystkich zdjęć, nie pokazała ci tych NIE udanych, a zapewne takie miała
    jbc, ja też na początku takie robiłem, i też się dziwiłem czemu to tak wyszło a nie inaczej, ale z czesem poczytałem trochę i dzisiaj już wiem, czemu mi się nie udało
    poczytaj troche, o iso, czasach naświetlania, kompozycji, kadrze, [mówią, że programy tematyczne to zło, nei wiem jak jest, ja u siebie nie używam ;D]
    jak się zaznajomisz z aparatem, będzie lepiej
    żeby nie było, to jedno z moich pierwszych zdjęć xD
    http://flickr.com/photos/kopru/3045949379/
    tak dla otuchy

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów