Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
www.michalmilde.pl
Swietne zachody. Z jakiego miasta ?
Ostatnie wyglada jakby zorza polarna byla, natomiast w 3 mam wrazenie ze horyzont krzywy, ale to moga byc tylko tak ulozone budynki.
Edit: Juz wiem z jakiego miasta![]()
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
vodnik nieprawda, to nie są krzywo położone budynki, to ja nie wyprostowałem, dzięki za uwagę, niezauważyłembardziej skupiłem się na niebie niż na prostym horyzoncie
Co do ostatniego, to w rzeczywistości było jeszcze ładniej, nietypowa sytuacja, chmury deszczowe nad nami, a horyzont rozświetlony zachodzącym słońcem, przez co chmury były na czerwono oświetlone od spodu i to dało taki efekt.
www.michalmilde.pl
Kurcze, no... W mojej części świata nie ma takich ładnych zachodów słońca... :// ;))
C-4000 + 16MB + 128MB + tuleja + UV + statyw =)
Wiedźmie foty na PLFOTO
Prywatna galeria zdjęć Wiedźmy
A jaka to część świata? są są, wdrap się czasem na dach wieżowca lub na jakieś inne wysokie miejsce![]()
www.michalmilde.pl
W mojej części świata, czyli na południowo-zachodnich rubieżach RP ;)) No i moja "metropolia" nie dorobiła sie jeszcze wieżowców ;))
Eeee... i prawdę mówiąc tak sobie tylko marudzę z zazdrości... ;))
Naprawdę super foty, bo chyba nie wspomniałam o tym :))
C-4000 + 16MB + 128MB + tuleja + UV + statyw =)
Wiedźmie foty na PLFOTO
Prywatna galeria zdjęć Wiedźmy
No Wiedźma, słońce to samo, chmurki też podobne, a ja mam manię kolekcjonowania takich zachodów.![]()
www.michalmilde.pl
Ano super zachodziki.... Ladny klimat na tych fotkach i wogole...
Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek
ladne, ladne
wczoraj w Krk tez bylo podobne niebo, no moze nie az tak czerwone, tylko ze nie mialem aparatu pod reka
Pozdrawiam
Grr kurcze, jakie ladne. Jak mozna uchwycic takie fajowe zachody ? Czy kolory na ostatniej fotce to oryginał ? Mozna prosic o link do oryginału ?
Pozdrawiam