Ujjjjjj, ale sie rozczarowalam.
Spodziewalam sie Danielka w calej okazalosci, a tu prosze...konspiracja i jakis taki zasloniety![]()
Ujjjjjj, ale sie rozczarowalam.
Spodziewalam sie Danielka w calej okazalosci, a tu prosze...konspiracja i jakis taki zasloniety![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Ślimak ładny a zestawienie zabawne![]()
fajnie to wyszlo
![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Pomysl swietny na fotke .."Perspektywa... MA znaczenie..."
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Bardzo na wesoło to przemawia i widać, że Danielek chętnie pomógłby ślimaczkowi w wędrówce.
pozdrawiam Wiejo
Czas płynie, ślimak sobie wolno podąża do ... , no, pewnie jakiegoś wyznaczonego celu, a dzieci na potęgę rosną. Gratulacje, świetne zestawienie i dobre fotki. Pozdrawiam.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Serdeczne dzięki za odwiedziny.
Ja w tym miejscu, pragnę bardzo mocno podziękować forumowemu koledze, który zgodził się być moim fotografem na ślubie i chrzcie. Dziś dostałam partię zdjęć, są śliczne. Hades - bardzo, bardzo Ci dziękuję w imieniu moim i Bartka!
No i nie mam kiedy wywołać zdjęć z Wojsławic.
Coś innego dla odmiany...
46. 13-10-3
"Zastanawiał się, co tak piszczy. Było przecież zupełnie cicho. A jednak, głęboko gdzieś, coś piszczało i piszczało. Zrozumiał. To samotność opuszczonego domu. Wszystko zostało przecież tak, jakby ktoś miał za chwilę wrócić. I narzuta, i kanapa, i emaliowany garnek na piecu. Ale on wiedział już, że ten dom nie ma na kogo już czekać."