No naprawdę tak średnio się spodziewałem takiego "klimatu" w Twoim wątku. Ale pozytywnie się zaskoczyłem.
No naprawdę tak średnio się spodziewałem takiego "klimatu" w Twoim wątku. Ale pozytywnie się zaskoczyłem.
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
5 z plusem z florystyki za bardzo dobre grupowanie, zdjęcie 36.![]()
Ostatnia fotka( i zmiana numeracji) jako zapowiedź "nowego" bardzo przypadła mi do gustu(zwłaszcza ta obróbka). Ile jest takich ciekawych, nikomu nieznanych miejsc. Myślę, że dzięki Tobie zobaczymy jeszcze niejedno. czekam na następne.
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Nowa seria, nowy klimat, taki horyzont zdarzeń. Podoba mi sie![]()
Takie smutne są te ostanie zdjęcia, ale podoba mi się że pokazujesz świat bez upiększeń.
III dobra, ale zaraz wpadnie Helmuth i Ci powie, że krzyż krzywo![]()
A do II nie mogę się przekonać. Patrzę na to zdjęcie (jak i poprzednią wersję) po raz n'ty i nadal coś mi się nie podoba. A nie wiem co![]()
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
a ja sie ciesze, ze zaczynasz sie kierowac w dobra strone... w symetrie.....
(uwazaj! to wciaga bardziej niz chodzenie po bagnach...)
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Cześć,
Miłe oku fotki, ale powiedz co sie stało z niebem widzianym pod wiaduktem.
Wyglada jak wydrukowane na papierze do pakowania
Pozdrawiam.
Ooo! Za chwilę będziecie dzieci mną straszyć!
Dziękuję za "uznanie"
Wcale nie powiem, że krzyż jest krzywy. To choinka jest krzywa
A poważnie, mnie podoba się kadr II . Z symetrią można by jeszcze troszkę powalczyć ale jest nieźle.
Tylko ta obróbka. Jakaś "brudna", jakby odczynniki były brudne a papier nie dość, że brudny, to jeszcze pomięty. O co tu chodzi?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA