Zdjęcie 18 gdzie pomimo surowego otoczenia, spadająca kaskada puchatej wody nadaje mu swoisty urok. Na zdjęciach 19 i 20 które są podobne w klimacie, woda a raczej sposób jej pokazania, subtelnie rozgrzewają kadry. Wszystkie trzy podobają mi się.
Zdjęcie 18 gdzie pomimo surowego otoczenia, spadająca kaskada puchatej wody nadaje mu swoisty urok. Na zdjęciach 19 i 20 które są podobne w klimacie, woda a raczej sposób jej pokazania, subtelnie rozgrzewają kadry. Wszystkie trzy podobają mi się.
pozdrawiam Wiejo
Hmm nie zmieniłaś ostatnio monitora? Albo coś nie przestawiałaś?
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Grizz - tak, tak na szybko wrzucone bez żadnej obróbki było, nie z mojego kompa, bo u siebie jestem dopiero dzisiaj, wszystko będzie poprawione jeszcze i podane jeszcze raz jak należy
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Na pewno jeszcze poćwiczę z Rawów, thnx.
Po prostu jakieś szro-bure zdjęcia ostatnio Ci wychodzą.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
I kolorki znacznie lepsze!
Ostatnia seria wodospadowo - potokowa bardzo fajna. Oj, zazdroszczę wyprawy w góry.
Pozdrawiam, Jola
19 wersja poprawiona - rewelacja!