Wypisz wymaluj mamusia![]()
Wypisz wymaluj mamusia![]()
Czy te oczy moga klamac....??? Chyba nie. Kropka w kropke.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
No nie mogą. Przez te oczy to ja czasu nie mam... 4 GB fotek leży i się patrzy zalotnie, a ja...ale co się odwlecze to...
![]()
No te klony... ja nie mogę (swoją drogą Ty małolata) ale muszę zrobić coś takiego choć by dla rodzinnego albumu. Ja i starsza córka, dwa czarne diabły z lokami
A co do braku czasu... Po latach docenisz obrabiania i oglądania tych zdjęćSlowo odsłużonej matki polki/bułgarki
![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
Ładnie zaprezentowana kaczucha![]()
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Położyłaś się czy zanurzyłaś się po szyję w wodzie?![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Kaczuszka ma ladne ubarwienie...
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Bardzo naturalnie w swoim środowisku kaczorek zapozował. Na pewno troche poświęciłaś się do zrobienia tego zdjęcia ale opłaciło sie bo mam wrażenie jakbym tam był i wsadził głowę do ciekawego swiata.
pozdrawiam Wiejo
Nie pytaj.
Dziękuję wszystkim za komentarze i odwiedziny mojego wątku.Ostatnio nie mam wcale czasu na forum, co jednak nie znaczy, że nie mam na fotografowanie. Tyle, że rawy leżą i jakoś nie mam kiedy ich tknąć. Strona też wymaga uaktualnienia - i to koniecznie... i mam cichą nadzieję, że być może dzisiaj wieczorem uda mi się to zrobić.
Mam kilka ciekawych, tak myślę, miejsc Wam do pokazania... a tyle się dzieje (i niedobrego, i dobrego na szczęście też).
A póki co... nikt nic nie widzi, tj totalna konspiracja.