Niechętnie to mówię ale nie podoba mi się. Nawet sam nie wiem co dokładnie mi się nie podoba - ale zdjęcie do mnie nie przemawia.
Niechętnie to mówię ale nie podoba mi się. Nawet sam nie wiem co dokładnie mi się nie podoba - ale zdjęcie do mnie nie przemawia.
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Powtórzę to co napisałem w galerii: bardzo ładnie światło obrysowuje roślinę. Chyba pionowy kadr byłby lepszy.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Też mnie zastanawia jaki obiektywMalownicze to zdjęcie
Ach, ładne to ostatnie zdjęcie. Aż zatęskniłam za wiosną i łąką pełną kwitnących roślin.
Pozdrawiam, Jola
Pozdrawiam
Cierpliwość jest gorzka, ale jej owoce są słodkie.
Po serii zimowych zdjęć niektórzy wrzucają ciepłe, wiosenno-letnie zdjęcia.
Wyganianie zimy pomaga, aż się cieplej robi.
PS. Bardzo ładny kwiatuszek.
Dziecko na plaży z balonikami to marzycielska interpretacja i tchnie optymizmem. Zwykła łąkowa roslinka ale za to pięknie oświetlona grającym na jej konturach światłem dająca poczucie ciepła i przestrzeni. Uważam, że to świetne zdjęcie.
pozdrawiam Wiejo
Dla mnie ostatnia fotka kapitalna. Czasami nie potrzeba wiecej, tylko wlasnie ten kwiatuszek i cudne swiatlo. Nic dodac nic ujac.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
bardzo dziękuję - zamieszczenie tego zdjęcia, to efekt mojej ostatniej "inwentaryzacji" na dysku
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
40
szeroki kąt vs roślinność