Twój wesoły nastrój udziela się przez fotki które pokazujesz. Bardzo ciepłe i klimatyczne w sam raz na szaroburą rzeczywistość.![]()
Twój wesoły nastrój udziela się przez fotki które pokazujesz. Bardzo ciepłe i klimatyczne w sam raz na szaroburą rzeczywistość.![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Ładne światełko.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
Zachodzik ładnie barwą namalowany i nawet kolce głogu na zakłócą tej sielanki. Trawka w kontrowym światełku oblana złotą barwą, bardzo plastyczne, skromne i piękne.
pozdrawiam Wiejo
Tak sobie dzisiaj pomyślałam, że takie zdjęcia (nie czysto dokumentalne) kształtują pewną wrażliwość na świat, który nas otacza. Nie tworzę wielkiej sztuki, ja tylko pokazuję obrazy, którymi chcę się dzielić z innymi. Jednak, aby je spróbować zrozumieć, trzeba usiąść na spokojnie i widzieć to, co chce się zobaczyć. Ale może do tego, należy zerknąć głębiej, bo powierzchowność szkodzi i upraszcza rzeczywistość. Taka mnie myśl naszła.To nie są tylko krzaczory bezimienne, czy zwykłe polne drogi - dla mnie to cały mój świat, pełen emocji, tylko, że skrywanych głęboko. Myślę, że kto będzie chciał, ten je odkryje...
37 ***
Listopad, a on kwitnie nadal... to ileż siły musi być w takim malutkim kwiatku, że jego płatki przetrwały te wszystkie chłody?
Fajny ptaszeki na fajnej plaży
![]()
Calkiem odmienny klimat od tego do ktorego ostatnio nas przyzwyczailas.
Zamiast roslinek i promykow sloneczka ten mroczny obrazek z droga ktora kto wie dokad prowadzi.......Ciekawe.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Przyzwyczaiłem się do malowniczych kolorów a tu szokCzekam na więcej "nowości"