full- relax mnie nieźle rozbawił!!!
Pozdrowienia for all
full- relax mnie nieźle rozbawił!!!
Pozdrowienia for all
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Dziękuję wszystkim
Za niedługo minie rok jak założyłam ten wątek. Rok, który bardzo dużo zmienił w moim życiu...
Patrzę za okno - pada deszcz... wygrzebałam takie zdjęcie sprzed roku - wtedy też padało...
Przy okazji zapraszam do obejrzenia nowego wyglądu mojej strony
19.
Ładna , przyjemna strona Aniu.
pozdrawiam
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Podoba sie listek na pajeczynie, jesienna okryta pajeczyną suszka. Strona bardzo przyjemna, stonowana i miłej zawartości.
pozdrawiam Wiejo
Dziękuję Wam serdecznie za odwiedziny.
Fotograficznie mniej mnie niż więcej. Ale co tam - skoro w domu mam takie atrakcje jak leżenie na podłodze(załącznik
). Się nadrobi jeszcze.
Obiecałam sobie od jutra robić młodemu zdjęcia Heliosem, bo aż żal, że cały sprzęt leży, a ja z komórką latam.
Ciekawe czy jest szansa na dobre zdjęcia bez AF przy tym ruchliwym, moim żuczku. Poczytałam trochę o fotografii dzieci, bo ja z ludźmi to kiepsko... nie lubię, pałętają mi się w kadrach...![]()
Patrząc na ostatnie nasuwa mi się, że taki mały a już ciekawski i uważnie rozgląda się na boki. Dużo zdrowia dla Was.
pozdrawiam Wiejo
20 ma w sobie coś takiego, że nie zachwyca mnie, a jednak chce mi się na nie patrzeć i oderwac się nie moge![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
20 - całkiem, aok, ale troszkę "za głęboko" efekt wchodzi.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Dla mnie ok, ciekawy pomysl![]()