Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Właśnie, to nie takie proste bo:
- na takich fociach pokazujemy a to naszych pupilków, a to nasze zbiory i nie chcemy krytyki.
- z drugiej strony jak już ktoś zauważył to forum fotograficzne i skoro pokazujemy nasze foty, to niech one będą "dopieszczone"
- Czy wydzielenie subforum dla wątków, spowoduje "zwolnienie" rzeczonych fot z przyzwoitości kadrowania?
Macie pomysł jaki cudowny?
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Hehe, fajna prowokująca dyskusja
Ja Sawie, w wątku kamieniarskim napisałem, że ma pełne prawo wyrazić swoje negatywne zdanie. nosz kurcze - może Mu się nie podobać ? ... no może.
Z drugiej strony, mam do pokazania 200 kamieni. Czy każde musi być z piórkiem ?
Kamień - pełne zbliżenie, aby pokazać strukturę. Nawet położony na atłasie, powiedzmy lekko sfalowanym już się oddala i struktura umyka. Zdjęcie musi być technicznie dobre, z opanowanym światłem. Takich kamieni nikt nie kupuje, to nie na sprzedaż.
Kibelki ? ...cóż, z papierem lub bez, z deską lub bez, otwarte (z klientem) lub zamknięte
Tak sobie myślę, że te zbiorowe to w HP powinny siedzieć.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
To zależy tylko od wstawiającego zdjęcie.
Jest wielka różnica w tym co chcemy pokazać- swojego (tu można sobie wkleić cokolwiek) czy dobre, ciekawe zdjęcie tego "cokolwieka". Ideałem (na forum fotograficznym) byłoby pokazywanie dobrych zdjęć ale "nobody is perfect". Sporo ludzi bardziej interesuje treść niż forma.
Wydzielenie takich wątków do oddzielnego tematu miałoby tę zaletę, że nie zaśmiecałoby wątku ze zdjęciami do oceny i nie powodowałoby niepotrzebnych dylematów a wielu osobom pozwoliłoby łatwiej omijać szerokim łukiem takie wątki.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()