Zrobione E-1, obrabiane w PS CS3
Zrobione E-1, obrabiane w PS CS3
Pierwsze krzywe i mało ciekawe - Volvo mnie nie interesuje, nie wiem co chcesz pokazać. Co do drugiego - umyj auto, zainwestuj w jakieś światła (choćby w lampy budowlane z jakimś domowym softboxem) i przerób garaż na studio - wtedy próbuj ponownie![]()
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
Oj ale chyba właśnie na tym polega robienie zdjęć, żeby stanąć tam gdzie trzeba i wybrać dobrze, np fotka pt. Reklama, nie wiem czy to zaśnieżone autka w tle czy zaspy ale generalnie jest ok tylko przycięłabym górę i nie tak centralnie, zdjęcie z kieliszkiem i te z konsolą kupuję bo takie lubię!
pozdrawiam
Życie ma tyle kolorów ile potrafisz w nim dostrzec.
Witam.
Fota 85 i kolejna są całkiem fajne, jest dynamika, akcja...
Jeśli chodzi o tło...
no cóż...
Podejrzewam, że nie był to żaden rajd, tylko jakiś KJS, albo inna impreza typu "rallysprint".
Takie imprezy napotykają wiele problemów przy organizacji. Próby sportowe odbywają się na placach, parkingach i tam gdzie się da. Nie ma mowy o zamykanych OS-ach, nawet na wiejskich szutrówkach. A te place czy parkingi najczęściej udostępniają różne firmy i ciężko jest stanąć tak, żeby uchwycić samochód jadący bokiem, a do tego żeby było ładne tło. Znam to z własnego doświadczenia i to z różnych punktów- siedzenia, widzenia i organizacji.
Pozostałe dwie fotki nic specjalnego, ale bardziej podoba mi się nr 8.
Pozdrawiam
Sebaa
"Kto umiera bogatszy ten wygrywa"
"Życie jest pasmem straconych okazji"
"Dzień w którym kupię karabin nadchodzi."