Strona 119 z 199 PierwszyPierwszy ... 1969109117118119120121129169 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.181 do 1.190 z 1989

Wątek: Olympus E-30

| OlyJedi Awatar outback
    Mieszka w
    Crows Nest
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez yarden Zobacz posta
    nie, nie jest źle
    wręcz przeciwnie,
    ale ja tylko laik, więc ew. zdjęcia umieszczę w galerii dla początkujących.
    a E-30 podoba mi się nadal !!!!
    Pozdr.
    dawaj,dawaj nie boj sie krytyki, ona tylko rozwija :/ wiekszosc i tak bardziej interesuje techniczna strona zdjec, a obiektywna krytyka to tak przy okazji )

zonkinho
    Gość
    Tak patrzę na te ceny E-30 i E-3 i tak myślę, że chyba się skłonie ku E-3 póki trwa ta promocja. Przyda mi się lampa. Bo 50mm kupiłem niedawno.

Ciekawe tylko jak długo utrzyma się cena 3699 na fotozakupach. Bo E-30 mogę mieć za 3900.

Awatar lordmoll
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez zonkinho Zobacz posta
    Tak patrzę na te ceny E-30 i E-3 i tak myślę, że chyba się skłonie ku E-3 póki trwa ta promocja. Przyda mi się lampa. Bo 50mm kupiłem niedawno.

Ciekawe tylko jak długo utrzyma się cena 3699 na fotozakupach. Bo E-30 mogę mieć za 3900.

Skontaktuj się z tym sklepem w Chorzowie (http://www.fotoceny.pl). Myślę, że jak zapytasz o jakiś rabat bo może coś wymyślą.

Pozostaje tylko kwestia czy mają E-3 dostępną (samo body)

pozdr.
    E-3, ZD 12-60mm SWD, FL-50R

zonkinho
    Gość
    Wg mnie te ceny muszą być nieaktualne. Bo w fotozakupach E-3 + 14-54 kosztuje 200 zł więcej w komplecie niż osobno. Podobnie w tych fotocenach. Dziwna by to była polityka.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria
    samo bodyE30 to cena 1000€,z kitem to 1100€ z 12-60 to 1800€ z 14-54 to 1400€.Ceny mozna zanizac i zawyzac o okolo 100€ w zaleznosci u kogo i jak kupujesz.Placisz gotowka -powinien opuscic do 20%.Jesli nie idziesz gdzie indziej i powiadamiasz wszystkich,zeby u niego nie kupowali.Najlepiej z transparentem przed sklepem.Za jakis czas Ci opusci.

zonkinho
    Gość
    No to tak jak pisałem, cena bez rewelacji. Jeśli ktoś chce kupić to poczekać do wakacji, będzie pewnie kosztował ok 3 tys zamiast tych 4.

| OlyJedi Awatar sewer10
    Mieszka w
    Rzeszow
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

Wlasnie zamowilem e-30

Wlasnie dzisiaj zamowilem e-30 w fotozakupach. Probowalem nagocjowac chcac zamowic dodatkowo fisheye'a. Konsultant poprosil o techniczna przerwe w negocjacjach (pewnie zeby sie skonsultowac z kims bardziej decyzyjnym), po krotkiej chwili zaproponowali mi czapeczke i moze jakis dlugopis Olka ale ceny ani rusz. W takiej sytuacji sam potrzebowalem tech. przerwy wiec powiedzialem ze sie musze zastanowic. Po dwoch godzinach stwierdzilem ze czapeczka moze nie ale dlugopis mi sie przyda i zamowilem . Jutro mam dostac body to cos napisze. Postaram sie tez zalaczyc jakies zdjatka zeby zaznac troche konstruktywnych uwag z lozy szydercow....
    E-520, FL 36, Zuiko 14-54, 12-60 SWD, 50-200 SWD, 50 macro. Niedlugo E-30...
    Pare zdjec podwodnych mojego autorstwa
    http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=16247

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar salvadhor
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    73
    Moja galeria
    Brawa dla wszystkich zamawiających E-30. To bardzo dobra pucha, co by tam nie pisali buszujący w ziarnach szumu.

| OlyJedi Awatar 2em
    Mieszka w
    Świętochłowice, Katowice, Poland, Poland
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Dziś widziałem tę puchę w chorzowskich fotocenach. Stała obok e-520...i powiem jedno: wielki bydlak jak dla mnie.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar salvadhor
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    73
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez 2em Zobacz posta
    Dziś widziałem tę puchę w chorzowskich fotocenach. Stała obok e-520...i powiem jedno: wielki bydlak jak dla mnie.
    Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Inni powiedzieli by, że E-520 to taka miniaturka, którą łatwo zgubić w dłoni.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów