A7II słoiki
jerzykulesza.zenfolio.com
właśnie qbic, ja praktycznie nie widzę różnicy w tym samplu. Jakość jest nieomal identyczna. Większa matryca jakość ta sama, a nie ma bandingu... to chyba jednak na plus trzeba zaliczyć
/*...................*/
/* ...........................*/
przy jakim ISO pojawia się banding w E-3?
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Dobrze, ze ktos wymyslil promo na FL50R bo nie wiem jakbym np. na nocnym kuligu zdjecia robil. Znowu musialbym zbierac na D700 albo D300.![]()
Rolleicord, Canon
flickr
cóżeś kunia oślepił ??![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
Ale w takim wypadku należy poczekać na E-x i go porównywać z E-3. Nie wypada tu porównywać aparatu z półki niżej, który z założenia ma nie być pancerny i szczelny. Natomiast śmiało można założyć, że matryca w wyższym modelu będzie ta sama i tu już o pewne porównanie można się pokusić, pamiętając przy tym, że w najwyższym modelu informacje z matrycy będą wycacane do granic możliwości. Na pewno gorzej nie będzie.
Pozdrawiam