powodzenia;]
powodzenia;]
Zaszaleli. Ciekawe co będzie w sklepie.
E-30 Body - zawiera ładowarkę, baterię, kabel USB i wideo 4*399
E-30 1442 Kit - zawiera ładowarkę, baterię, kabel USB i wideo 4*699
E-30 1454 II Kit - zawiera ładowarkę, baterię, kabel USB i wideo 6*090
E-30 1260 Kit - zawiera ładowarkę, baterię, kabel USB i wideo 7*390
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
choć z drugiej strony jeżeli za e-3 który ma sugerowaną cenę 5,5k dajemy w sklepie 3.6, to za e-30 w sklepie powinno być z 2,5
Ostatnio edytowane przez grizz ; 2.12.08 o 11:24 Powód: Automatyczne scalenie postów
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
w sklepach internetowych to spodziewam się ok 3700 za body... jakkolwiek cena dość wysoka biorąc pod uwagę konkurencje ---
50 D - w sklepie ok 3700 - mniej więcej tyle ile się spodziewam e-30
d90 - w sklepie ok 2700 - ale to jakby półka niżej.
a700- w sklepie ok 2700 - to ta sama półka, k20d podobnie
3,7 w sklepie? Jak tyle to e-3 kosztuje.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Panowie nie ma co bić piany
Olek miał od zawsze taką politykę cenową,,, najpierw dość drogo a potem szybko w dół.,..
ameryki nie odkryliśmy.. według mnei rozsądna polityka
Popatrzcie na politykę cenową Panasa - to już jest dopiero sprzedawanie nowości
Według mnie cena jest ok - inowatorzy płaca frycowe, za 3 miesiące cena dla ludu![]()
Jak te ceny spadną do rozsądnego poziomu, to wejdą 60D i D95(?) które rozjadą E30.
Po co ktoś miałby w tym momencie wchodzić w E30 zamiast w D90? Bez sensu. Nas to nie dotyczy, bo siedzimy w systemie, ale nikt nowy E30 nie kupi. Taka jest rzeczywistość. I tak jak wcześniej mówiłem - zdaje się, że E4 już nie będzie, bo musiałby wystartować z niebotycznego poziomu 6000 zł, nie oferując w zamian zupełnie nic konkurencyjnego w stosunku do innych body w tej cenie.
Fuji S5 Pro
będzie może E-40, segmentu pro przy obecnej technologii nie może być w 4/3, chyba ze jakieś rozwiązania z ciekłym azotem jako chłodziwo do matrycy.
Sorry, taki wisielczy humor.
taak system już umarł.. znowu.
Ma siedem żyć jak kot.
Ja czekam na cenę poniżej 3 tysi- wtedy idę do sklepu.
Cenę sugerowaną to będzie miał MM - w takich fotozakupach będzie pewnie 3999 na start.
Ale to jest zbyt drogo.
PS.- fotomic- no niestety z flaszki tym razem nici
Ostatnio edytowane przez Koriolan ; 2.12.08 o 11:50
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra