cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Zwał jak zwał, przecież to nie ma znaczenia czy będzie E-4 czy E-5..![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
Do użytkowników E-3: Czy używacie górnego, pomocniczego ekranu? Tak się zastanawiam, czy jest on aż tak przydatny przy tak dobrze zaprojektowanym ekranie głównym.
W E-30 również go dodano. Czy to zwiększa wygodę używania czy ma to posłużyć "nobilitacji" modelu (wygląda bardziej profesjonalnie)? Pamiętam czasy analogowych lustrzanek - ten ekran był niezbędny, ale teraz?
Ps. nie zrozumcie mnie źle: nie płaczę że jest, tylko pytam... i prezent gwiazdkowy sobie wybieram...
E-510, ZD14-42, ZD40-150, METZ 48-AF1, z50 1,8
już mi się podoba![]()
Przydaje się. Czasami lepiej spojrzeć od góry. Dodatkowo ekran główny możesz sobie schować (obrócic tyłem) i nie jest wtedy narażony na uszkodzenia. Poza tym zuzywa się wtedy mniej energii. Jezeli robisz zdjecia w ciremnych pomieszczeniach, to ekran nie wali Ci po oczach...
Wiele zalet![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Jak wyzej. Ekranik na gorze jest bardzo przydatny. Ja w zasadzie tylko z niego korzystam, a telewizorek obracany pozostaje sobie zamkniety.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie