http://www.olympusamerica.com/cpg_se...igital_slr.asp - tutaj wciąż jest jeszcze.
Pozdrawiam AP.
http://www.olympusamerica.com/cpg_se...igital_slr.asp - tutaj wciąż jest jeszcze.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
mam pytanie, ostatnio doczytałem się w programie olumpus studio o możliwości zaktualizowania w aparacie firmware'u, czy w e30 warto, są jakieś aktualizacje a jeżeli tak, to czy znaczące? pozdrawiam.
jagger, po aktualizacji będziesz miał możliwość bezpośredniego wyboru pola AF wybierakiem czterokierunkowym. Innych zmian nie pamiętam.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Ostatnio edytowane przez jagger ; 9.11.10 o 23:49 Powód: Automatyczne scalenie postów
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Trzeba też pamiętać, że sklep cyfrowe.pl zawsze miał wściekłe ceny. U nich można oglądać, ale kupować należy gdzie indziej.
Odnośnie braku E-30 na sklepowych półkach przypomniała mi się taka sytuacja z czasów wprowadzenia do sklepów E-3, być może będzie to dla niektórych pocieszeniem.
Otóż w dniach poprzedzających wprowadzenie E-3 na sklepowe półki u niektórych sprzedawców (na przykład Fotojoker) pojawił się E-1 - nówki sztuki, nieśmigane, na dodatek tanie jak barszcz![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
W Fotojoker już się chyba taka akcja nie powtórzy, bo już od jakiegoś czasu nie widziałem u nich puszek Olympusa. sad but true
Puszek Olympusa nie widać już nigdzie. Co najwyżej jakieś ostatnie sztuki E-620 lub E-450 w gablotach. Wszędzie za to są PENy, w Fotojokerze też.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb