Strona 175 z 199 PierwszyPierwszy ... 75125165173174175176177185 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.741 do 1.750 z 1989

Wątek: Olympus E-30

| OlyJedi Awatar rumi
    Mieszka w
    gorlice
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    tak klapka od miejsca przeznaczonego na karty trochę drażni .. ale co zrobić trzeba sie przyzwyczaić
    E-30, E-510 + Dual Kit + ZD 14-54 II + ZD 50 + Samyang 85 + ex-25 + Metz 48 + Fl-36R
    ogłoszenia internetowe nauka jazdy Gorlice

| OlyJedi Awatar Witt
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Tak jest, mam wrażenie, że po chwyceniu aparatu przesuwam klapkę z jej położenia spoczynkowego. Jakaś luźna jest...
    Ale i tak go uwielbiam
    Pozdr.

| OlyJedi Awatar Ruff
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Wcześniej miałem 510 teraz mam 30 i uważam, że mimo iż 510 się superwygodnie trzymało to 30tka ergonomicznie jest jeszcze lepsza.
    A luźność klapki slotów kart pamięci irytuje mnie chyba najbardziej w tym aparacie. Aparacik generalnie jest superdopracowany i taki jeden babol zrobili...

P.S.
    Tez szybko musiałem zmienić język menu na english po tym jak włączyłem polskie
    Pozdr - Ruff
    (Olympus E-30 + 12-60 + 70-300 + 50 + 3xFL36R)
    przemekrafa.com

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Bodzip
    Mieszka w
    Gorlice
    Siła reputacji
    476
    Moja galeria
    Ja mam ciut inaczej - klapka od kart pamięci siedzi idealnie, natomiast podnoszona lampa błyskowa ma luz i się lekko "koliboce"
    W starym E-400 wszystko było jakoś idealnie spasowane.
    cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
    Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
    W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||

| OlyJedi Awatar witia
    Mieszka w
    Zamość
    Siła reputacji
    151
    Moja galeria
    W moim jest wszystko GIT (tfu, tfu, tfu...) i oby tak dalej.
    Na razie jestem bardzo pozytywnie zaskoczony.
    No i uczę się GO i uczę - może coś z tego będzie.
    Chciałbym GO maksymalnie "wykorzystać" - póki nie przyjdzie do mnie jakaś"WENA TWÓRCZA"
    Pozdrówka.

| OlyJedi Awatar BartB
    Mieszka w
    Płock
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Klapka na początku też mnie denerwowała, ale teraz już nie zwracam na nią uwagi, zapomniałem o tym. Co do skrzypienia przycisku WB - ja tego nie mam...
    Olek i Canon w jednym stali domu. Olek na górze, a Canon na dole...

po godzinach...

| OlyJedi Awatar dominius
    Mieszka w
    Chocianów
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Ruff Zobacz posta
    P.S.
    Tez szybko musiałem zmienić język menu na english po tym jak włączyłem polskie
    Co Wy tak z tym polskim menu? Jaki jest powód przełączania na EN? Źle przetłumaczone czy nie wszystkie funkcje są spolszczone?
    E-30,E-510,C-770UZ, ZD14-42, ZD 40-150 f3.5-4.5,ZD14-54,FL-36R, HLD-4,TCON-17, MCON-40, Marumi-CPL
    Moja galeria foto: http://fotowonder.digart.pl/digarty/

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez dominius Zobacz posta
    Co Wy tak z tym polskim menu? Jaki jest powód przełączania na EN? Źle przetłumaczone czy nie wszystkie funkcje są spolszczone?
    Przyzwyczajenie
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Pisałem na ten temat kilka razy i naraziłem się paskudnie Szefostwu, z odbieraniem punktów włącznie, stałem się wrogiem publicznym Nr.1. Jak się nie chcesz naraźić to lepiej nie pytaj, weź do ręki "spolszczoną" instrukcję i zrozumiesz o co chodzi.

A nie mówiłem, nawet 5 minut nie minęło :
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	2010-01-28_130932.jpg
Wyświetleń:	167
Rozmiar:	33,7 KB
ID:	28544  
    Ostatnio edytowane przez heniobe ; 28.01.10 o 14:12

| OlyJedi Awatar Ruff
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Nie wiem czy się nie narażę, ale prawda jest taka, że ja ni cholery nie mogłem się połapać za co niektóre funkcje odpowiadają, bo ich spolszczone nazwy były mylące. Ale to raczej niestety specyfika języka polskiego, który MSZ, bo językoznawca nie jestem, jest mało zwięzły, więc czasem trzeba trzema słowami opisywać to samo co w np. angielski opisuje się jednym...

Cytat Zamieszczone przez grizz Zobacz posta
    Przyzwyczajenie
    Niestety nie przyzwyczajenie, bo w 510 - który był moim pierwszym aparatem w ogóle - też miałem po chwili kontaktu ustawiony angielski...

Ale może to ja jestem dziwny, bo na polskim PSie w ogóle nie mogę pracować...
    Ostatnio edytowane przez Ruff ; 28.01.10 o 14:45
    Pozdr - Ruff
    (Olympus E-30 + 12-60 + 70-300 + 50 + 3xFL36R)
    przemekrafa.com

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów