Mam pytanie dotyczące formatu zdjęcia.
Czy komuś udało się zmienić format na np.3:2,używając wizjera?
W LV nie ma problemu ,ale normalnie( przy wyłączonym LV) fotka jest w standardowym formacie z gustownie zaznaczoną ramka 3:2.
Można to zmienić?
Mam pytanie dotyczące formatu zdjęcia.
Czy komuś udało się zmienić format na np.3:2,używając wizjera?
W LV nie ma problemu ,ale normalnie( przy wyłączonym LV) fotka jest w standardowym formacie z gustownie zaznaczoną ramka 3:2.
Można to zmienić?
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
od dłuższego czasu przeglądam to forum i cały portal, ale dopiero teraz założyłem sobie konto.
od 2 lat posiadam e 410 z kompletem kitowych obiektywów, teraz chcę kupić e 30 wraz z 70-300, zastanawiam się czy aby skorzystać z promocji Olympusa nie potrzebuję osobnej faktury na każdy element. Wiem, że to dziwne ale różnie bywa.
Mam nadzieję, że będę zadowolony, póki co śni mi się po nocach ten zestaw![]()
Z tego co wiem : osobnej może nie, ale obiektyw nie może być tzw obiektywem kitowym ( stanowić kpl. z body), natomiast przy dwóch osobnych pozycjach na fakturze jak najbardziej promocja działa.
Pozdrawiam
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
A skoro już jesteśmy przy promocjach - ile czekaliście na przysłanie lampy bądź gripa po zakupie E-30?
Wysyłaliście list z papierami do Niemiec jako polecony, czy zwykły?
Dzięki za odpowiedzi,
Obiektyw chcę kupić osobno, więc tak jak myślałem nie będzie problemu z fakturą.
A tak teraz pomyślałem, czy wysyłać obydwa zgłoszenia w jednym liście, z jednym kserem faktury czy lepiej wysłać dwa listy? Dziwne pytania, wiem, ale nie korzystałem nigdy z takich promocji, a ja mam tak zawsze, że jeżeli mam coś dostać to zawsze jest pod górkę, więc wolę się przygotować![]()
Teatr ognia - poza obowiązkiem pracy zawodowej.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||