To znaczy,że za jakiś czas nie będzie juz prawdziwych aparatów![]()
To znaczy,że za jakiś czas nie będzie juz prawdziwych aparatów![]()
Włączyłem googla i trochę poszukałem. Czy ściankę Leaf Aptus-II 5 można zakwalifikować do prawdziwych aparatów?
Wiem, że to "tylko" ścianka. Jednak jakiś trend w tym kierunku jest nie tylko w kompaktach (o telefonach nie wspominając).
Podejrzewam, że nieuniknione będzie wykorzystanie także w lustrzankach ekranów dotykowych - co nie oznacza, że nagle znikną wszystkie pokrętła i przyciski (to by była tragedia).
Taki ekran dotykowy daje nowe możliwości, nie negując równocześnie możliwości równoległego pozostawienia pokręteł i przycisków.
W sciankach i wogole np w studiou moze sie to sprawdzic. Ale w terenie ciezko bedzie. W studiu dostosujesz wszystko pod siebie w terenie ty sie dostosujesz. Wiec dotykowy ekran moze byc przeszkoda.
Tak mi sie przynajmniej wydaje. Choc 10 lat temu bym nie uwierzyl w dotykowe telefony tak latwo dzis z tego korzystam![]()
Moze i z aparatem tak bedzie![]()
Wystarczy kupić (albo zrobić) takie rękawiczki które mają odkryte "koniuszki" palców i problem rozwiązany ;P Sam takie specjalnie kupiłem![]()
Właśnie zauważyłem, że D90 jest tańszy od E-30. Oczywiście nie zamierzam przechodzić na Nikona, tylko zdziwiła mnie jego cena.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Ja mam FL50R więc wezmę gripa, tylko jak kupię E-30 to Olympus następnego dnia ogłosi E-31![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb