Strona 16 z 199 PierwszyPierwszy ... 614151617182666116 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 1989

Wątek: Olympus E-30

diabolique
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez salvadhor Zobacz posta
    Zawsze za ciepłe bułeczki płaci się więcej.
    Chcę tylko sprostować oczywistą nieprawdę. Za ciepłe bułeczki płaci się dokładnie tyle samo co za zimne. Dopiero czerstwe są przecenione.
    Ja rozumiem używanie różnych argumentów w sporze, ale nie naginajcie rzeczywistości.

PS. Więcej to się płaci za coś, czego inni nie mają

| OlyJedi
    Mieszka w
    Galicja
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez fotomic Zobacz posta
    Niepotrzebnie kierujesz te słowa pod moim cytatem, nie zacząłem żadnego gdybania dotyczącego ceny. Twoje pytanie jest błędne(to z pierwszej liniki), źle zrozumiełeś to co jest napisane powyżej. I nie chodzi o cene ale o zwroty jakich używa klubowicz Koriolan.

Koniec OT.
    Co sie tak nabzdyczyles? Koriolan uzyl zwyklego zwrotu- "popukac sie w czolo "- to funkcjonuje w naszym jezyku i nie jest obrazliwe. Oznacza, ze ktos kto puka sie w czolo uwaza odwersaza za troszke niepelnosprytnego. I tylko tyle.

Czesc.Ch.

ADM Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    proszę trzymać się tematu wątku !!, czy to takie trudne ?

wydzieliłem: https://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=15082
    Ostatnio edytowane przez fotomic ; 6.11.08 o 12:41
    było sobie życie

diabolique
    Gość
    Szkoda, że porównując Olka do np. Canona 40d zapomina się, że E-30 ma dwie rolki. A to ważne.

| OlyJedi Awatar dog_master
    Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Takie porownania sa bez sensu, bo dla np. Ciebie sa wazne 2 rolki, dla mnie np. nie az, w przeciwienstwie do przykladowo bezproblemowego serwisu...

Gdzies tu ktos pisal, ze premiera juz 20 XII? Jest moze jakis oficjalny termin? Jak myslicie, kiedy to do nas zawita? ;>
    Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
    My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.

qbic
    Gość
    Tutaj parę osób ma dobre kontakty z Olympusem, może mogą wydębić Rawy i dyskusja nie będzie jałowa....?

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Karol
    Mieszka w
    las pod TARNOWem...
    Siła reputacji
    172
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez alakin Zobacz posta
    Szkoda, że porównując Olka do np. Canona 40d zapomina się, że E-30 ma dwie rolki. A to ważne.
    Super, że Olek wprowadza aparat na tą półkę. Dwie rolki - bardzo ok. Ale o co chodzi z 40D? Przecież też ma dwie rolki bo taką funkcję spełnia to tylne kółko...

Qbic - już raz był dym o zbyt wczesne puszczenie pary...
    zmiana nicka: ktotek -> Karol
    Polska B - wątek ze zdjęciami
    Facebook

qbic
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez ktotek Zobacz posta
    Qbic - już raz był dym o zbyt wczesne puszczenie pary...
    Nie pisze o czymś wbrew polityce firmy, a o normalna prośbę do Olympusa. Jak RAWy są dobre, to sprzęt się sam obroni.

EuroLiberty
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez alakin Zobacz posta
    Są dwie rolki tylko druga została zrealizowana jako kółko.

Odnoszę wrażenie, że jedynym cierniem w tyłku większości zainteresowanych E-30 jest jego cena, której tak naprawdę nie znamy. Cena referencyjna producenta z reguły nijak się ma do ceny rynkowej. NIe ma więc powodów, by wpadać w panikę. Nikon D90 kosztuje obecnie około 2650zł i nie sądzę, by E-30 był droższy. Jeśli będzie, to szybko stanieje, bo nie będzie się sprzedawał.

Od rana katują mnie reklamami SONY Alfa 350. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że mam włączony kanał Kuchnia TV SONY atakuje gospodynie domowe Chyba, że grypa facetów lubiących gotować i fotografować jest liczniejsza niż sądziłem
    Ostatnio edytowane przez EuroLiberty ; 6.11.08 o 13:47

diabolique
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez ktotek Zobacz posta
    Ale o co chodzi z 40D? Przecież też ma dwie rolki bo taką funkcję spełnia to tylne kółko...
    Aaa, to nie wiedziałem, sorry
    Byłem pewien, że to do nawigacji po menu.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów