A dlaczego miałby nie działać? Oczywiście, że będzie...
A dlaczego miałby nie działać? Oczywiście, że będzie...
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Z tego co się orientuję e-3 mam problemy, dlatego pytam, testował ktoś e-30 razem z manualnymi szkłami? Jak wygląda współpraca? Dobrze się ostrzy?
Olympus Evolt E-510 + parę gratów
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Czy można gdzieś zobaczyć te fotki?
tak, do Ciebie, ale i innych posiadaczy e-30 - wciąz mało zdjęć z tej puszki na forum.
Przepraszam bardzo, ca about od maja br. foty z E-30 + manuale Takumara goszczą u mnie....Kto czyta ten wie;-. Zapewne podobnie jest i u innych Posiadaczy E-30.
ps. jeżeli chodzi o E-30, nie znam się na tabelkach, fotkach robionych na tablicach wzorów itp. , guzik mnie to interesuje. Aparat dobrze leży w dłoni, jest funkcjonalny, stabilizacja (do manuali) działa sprawnie. Odchylany LCD może kiedyś się przyda, bo na razie nie miałem sposobności z niego korzystać, bo ostrzenie ostrości manualnym szkłem wydaje mi się karkołomnym więc sobie odpuściłem. Niestety widzę pewien problem na przyszłość, bo może się bardziej rozregulować pokrywa od kart pamięci- to wg mnie czuły punkt tego modelu. Przy podłączonym ZD 14-54 i AF to istna bestia. Miałem też w przez krótki moment E-3 i żadnych kompleksów nie mam z tego powodu. E-30 to naprawdę przyzwoity aparat.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb