Olympus E-520 14-42, 40-150, 70-300, 14-54II oraz OM i M42 + Metz AF-48
Blackfrog.pl - filament, części, akcesoria do drukarek 3D/Kultura Gniewu - www.kulturagniewu.pl/Human Behaviour - www.humanbehaviour.pl
San Disk Extreme III to już dość szybka karta, więc to raczej wątpliwe.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Fajna recenzja, a co do tych pierdółek to rzeczywiście mogą wkurzać, ja trochę ubolewam, że wizjera większego w E-30 nie wrzucili.
Ostatnio edytowane przez maestro ; 20.05.09 o 22:05 Powód: Automatyczne scalenie postów
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Panowie, no co Wy, z choinki się urwaliście?
Robisz raz w określonych warunkach, raz sprawdzasz, raz korygujesz i jedziesz dalej w tych samych warunkach z delikatnymi korektami. I po co to machać tym LCD bez przerwy?![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Nie, nie, to nie mój styl. Nie pstrykam na pałę tysiąca fotek, żeby coś z nich później wybrać. Robię zdjęcie i sprawdzam, jak wyszło. Jak jest dobrze, to zostaje, a jak nie, to do kosza. Chyba nigdy nie przyniosłem ze sobą do domu więcej, niż 30-50 zdjęć na karcie z jednego dnia![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Stabilizacja to tak już ma, czasem działa cuda, a czasem zawodzi.![]()
Moja gra Aether Collector niedługo wychodzi na Steam - http://magory.net/aether
Tzn np zmiana przyslony powoduje wlaczenie duzego LCD?