Optyczni coś sknocili w tym teście. Już sam fakt, że rawy na iso 800 wyszły im ostrzejsze, niż na iso 200 każe sądzić, że coś jest nie tak.
Optyczni coś sknocili w tym teście. Już sam fakt, że rawy na iso 800 wyszły im ostrzejsze, niż na iso 200 każe sądzić, że coś jest nie tak.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Olympus w tym miesiącu obniżył cenę samego body E-30 o ponad 700zł. Być może fotobasia jest pierwszym sklepem uwzględniającym obniżkę producenta. Z drugiej strony pamiętam, że były historie typu: sprzęt zamówiony, cena atrakcyjna, ale chwilowy brak, a czas dostawy nieznany. Zamówić za pobraniem i już.
ceny e-30 oraz e-420/520 zostały bardzo mocno obniżone w USA przez Olympusa, może to efekt tej decyzji cenowej sprzed kilku dni. Dotarła jej fala do nas i z cennikiem majowym można się spodziewać przeceny tych 3 modeli we wszystkich sklepach
Cześć,
Swego czasu zamówiłem w dużym sklepie internetowym w korzystnej, a nawet powiem bardzo korzystnej, cenie zestaw e-30 z 14-54. (Jak ktoś jest ciekawy, to znajdzie tu na forum. Cena była tak korzystna, że nagle sklep miał problemy z dostawą.
Teraz, po dwóch mies sklep przysłał informację, że mogę zestaw odebrać. Niestety, w miedzyczasie zmieniły się u mnie priorytety z wydawaniem kasyBędę musiał odmówić odbioru.
Widzę, że część z Was czai się na E-30. Jeżeli ktoś poważnie myśli o zakupie proszę o info na PW - chętnie odstąpię.
Mamy czas do poniedziałku. Potem unieważniam zamówienie.
Pozdrawiam,
Tomek
Ps.
Przepraszam, że nie w wątku [dobra cena], ale tu trafię do najbardziej zainteresowanych
Pss
cena 4290
Ostatnio edytowane przez tomwoj ; 29.04.09 o 14:40 Powód: uzupełnienie
E-510, ZD14-42, ZD40-150, METZ 48-AF1, z50 1,8
tomwoj jaka jest cena tego zestawu?
Z DRem jest akurat dużo lepiej, niż było do tej pory.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
OMD-EM5 II + M. ZD 12-40mm f/2,8 und M.ZD 25 f1,8 + HLD8 oraz nadal E-30... ZD14-54, ZD50 Macro, ZD50-200SWD, ZD 9-18, ZD 14-45, EC-14, EC-20, EX-25, Sigma 30mm f/1,4 EX DC HSM, FL-50, 055X PRO B + 322RC