Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Uzupełnienie do torby/plecaka

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Plumek
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Mysikrolik Zobacz posta
    Głupio zapytam - a e-bay (chyba, że to ceny stamtąd)? Ewentualnie może w Czechach mają?
    Na e-bay nie wiem, 90 dolców kosztuje w sklepie.
    Z newswearem jest w ogóle problem, bo nie mają zbyt wielu punktów dystrybucji (ale np. w Libanie i Izraelu mają - nie na darmo mówią na to "hamasówki" hehe). W Czechach nie ma

Męskie można kupić oczywiście. w PL. Ale damska wersja to już problem...

Swoje fotki wrzucam na Insta

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar paakayttaja
    Mieszka w
    Rybnik / Jyväskylä
    Siła reputacji
    30
    Moja galeria
    Ja znalazłem coś takiego

Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    To Loepro. Strasznie ogromne I źle się wyciąga obiektywy.

Newswear jest pod tym względem super - można ubrać latem na koszulkę, można ubrać zimą na kurtkę. Można ubrać z przodu na ulicę, z tyłu na wycieczkę w góry, na skos... Miałam okazję przetestować

Na e-bay - za sugestią Mysikrólika - sprawdziłam. Jest gostek, co z Canady wysyła (z wysyłką kosztuje 113 dolców, wiec spoko), tylko na razie nie ma dostępnej wersji medium - jest tylko digital. A ja chcę medium. No i ja nie mam konta na e-bay. Musiałabym kogoś naciągnać, żeby zakupu dokonał dla mnie Czyli pojawiło sie światełko w tunelu

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar paakayttaja
    Mieszka w
    Rybnik / Jyväskylä
    Siła reputacji
    30
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Plumek Zobacz posta
    I źle się wyciąga obiektywy.
    Dobrze wiedzieć - bo na wypady rowerowe zamierzam brać aparat. A z plecakiem to deko uciążliwe (zawsze mogę jeszcze wrzucić wysłużoną małpę C-2020...).

Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.

Moderator Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Muminek
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Siła reputacji
    335
    Moja galeria
    Ja polecam na rower, motocykl czy narty takie coś LOWEPRO Inverse 100 AW lub większą bo również taka jest, ma bardzo wygodny pas biodrowy plus pasek na ramię, jest super szczelna ( ma dodatkowo pokrowiec AW), łatwy dostęp do sprzętu, możliwość przesuwania z tyłu do przodu (wygoda - jak przykładowo jeździsz na rowerku czy nartkach to na moment robienia zdjęcia lub siadania na kanapę na wyciągu łatwo przesunąć na brzuch cały sprzęt), torba ma dobrą amortyzację dla sprzętu w razie upadku, ja mieszczę w niej bez problemu E3+12-60 i obok lampa FL50. http://prism.pl/lowepro-inverse-czar...74f6e7151546ab Pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez Muminek ; 12.03.09 o 01:12

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Muminek: o torbach i plecakach jest osobny wątek - tak na przyszłosć: Torba / plecak na sprzęt. Tam niektórzy umieszczają foty upakowania swojego sprzętu w plecaku czy torbie - jest to bardzo przydatne, bo na zdjeciach producentów często nie widać wszystkiego, a nie zawsze jest gdzie pomacać. Ponadto można dokładnie opisać zastosowane jakieś fajne rozwiązania, albo wręcz przeciwnie - całkiem badziewne

A teraz ad rem:

Kupiłam. NEWSWEAR WOMEN'S MEDIUM CHESTVEST. Za 320 PLN z przesyłką do Polski Teraz czekam, aż przyjdzie...

Ale w weekend chyba przetestuję jeszcze we Lwowie pożyczoną

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Karol
    Mieszka w
    las pod TARNOWem...
    Siła reputacji
    172
    Moja galeria
    Mam kilka toreb na sprzęt i plecak fotograficzny. Biorę to co jest najlepsze dla danych warunków jednak są sytuacje gdzie nie jestem zadowolony ani z torby ani z plecaka chociaż generalnie lubię plecaki. NEWSWEAR mnie również kusi, nie jest jednak tani a nigdy nie widziałem na żywca tego wynalazku. Jak Plumek dostanie i jak się uda spotkać na jakimś wspólnym fotografowaniu to mi się rozjaśni.
    Mam jednak pytanie dotyczące kamizelek foto. Niektóre firmy robią takowe - mniej więcej takie jak wędkarskie czy myśliwskie ale dla fotografów. Przy okazji te fotograficzne są znacznie droższe Interesuje mnie czy ktoś czegoś takiego używa i jakie ma uwagi. Co prawda wygląd tego nie bardzo mnie przekonuje ale to nie on w końcu jest najważniejszy...
    zmiana nicka: ktotek -> Karol
    Polska B - wątek ze zdjęciami
    Facebook

| OlyJedi Awatar heyahero
    Mieszka w
    Katowice
    Siła reputacji
    30
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Plumek Zobacz posta
    Kupiłam. NEWSWEAR WOMEN'S MEDIUM CHESTVEST. Za 320 PLN z przesyłką do Polski Teraz czekam, aż przyjdzie...
    To jeszcze "gdzie?" i "czemu tak tanio?" (męskie wydania na alledrogo stały po ok. 400zł bez wysyłki)

Pozdrawiam
    "There's no such thing as free titties"

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    No! Przetestowałam I jest to re-we-la-cja! Już się nie mogę doczekać swojej zamówionej.
    Komfort noszenia (mimo, że na grubą kurtkę ubrałam, bo zimnawo jeszcze), komfort "obsługi" - zmiana obiektywów, upakowanie kart pamięci, zapasowych aku, trzymanie dokumentów, wyciągnaie pieniążków - i zabezpieczenie tych wszystkich przedmiotów - fantastyczne! Spokojnie na plecach można dźwigać jeszcze statyw

Czyli do "zadań specjalnych" kamizelka sprawdzi się doskonale.

P.S.
    Tadam! Własnie pan listonosz przyniósł mi przesyłkę
    Mam już swoją "hamasówkę"!
    Swoją drogą mogę polecić sprzedawcę, do którego link podałam post wyżej. Błyskawiczna realizacja (płaciłam e-kartą)! Oczywiście produkt w 100% ten, który zamówiłam
    Ostatnio edytowane przez Plumek ; 30.03.09 o 12:27