Cytat Zamieszczone przez Smerf Maruda Zobacz posta
Takie mydło i powidło, trochę, nieprawdaż? A w nadawaniu tytułów to jesteś jeszcze gorszy ode mnie
Mydło i powidło - tak to prawda. Tak jak napisałem w 1 poście, robię naprawdę różne rodzaje zdjęć. Nie ograniczam się tematycznie, myślę że ciągle szukam swojej ulubionej tematyki. A co do nazw to chyba przestane je dodawać bo faktycznie fatalnie mi idzie.

A trochę bardziej serio: moim zdaniem brakuje Ci pomysłów, a koniecznie chcesz coś wrzucić do wątku i wstawiasz foty na siłę, bez sensu. Ja - mówię za siebie jedynie, nie wiem, jak inni forumowicze - wolę oglądać jedno zdjęcie na tydzień, byleby to było dobre zdjęcie.
Ja powiem tak - nie prezentowałem wcześniej zdjęć na forum. Mam ich już sporo, jak sugeruje nazwa wątku - "w szufladzie". Co ciekawsze chciałbym pokazać, bo mi trochę szkoda żeby leżakowały. Poza tym każde zdjęcie nie każdemu musi się podobać, jeśli te które tu pokazuje Tobie nie pasują - oczywiście masz do tego prawo.

Dobra rada - zrób zdjęcie, odczekaj tydzień, jeśli nadal Ci się podoba (tylko uczciwie, z ręką na sercu), wrzuć je na forum.
Z takim działaniem chwilowo będzie problem - mój olek będzie jechał do serwisu. Nie mam chwilowo czym zrobić zdjęcia. Mam nadzieje że wróci prędko.