Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Renowacja zdjęcia

| OlyJedi Awatar Szogo
    Mieszka w
    Wisznia Mała
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Podmianę tła, marynarki i koszuli zauważyłem, podziwiam zacięcie chyba bym się nie podjął. Jak się znam w połowie komputer bym wyrzucił za okno.
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Już widzę dlaczego wydawało mi się że koszula jest inna, marynarka ją inaczej przykrywa i guzik wypada w innym miejscu chba trzeba się wybrać do okulisty
    Ostatnio edytowane przez Szogo ; 10.10.08 o 19:38 Powód: Automatyczne scalenie postów
    "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

| OlyJedi Awatar irek50
    Mieszka w
    Zamość
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria
    west73: Rewelacyjnie usuwa się fakturę odpowiednio miękkim oświetleniem zastanym (odbicia światła od ścian). Opiszę to w innym wątku o przystawce do aparatu, którą fotografuję zdjęcia w rękach przy czasach nawet kilku sekund.
    Ostatnio edytowane przez irek50 ; 10.10.08 o 19:45

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar salvadhor
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    73
    Moja galeria
    Świetna robota, przy takich zastosowaniach nawet okiem nie mrugnę odnośnie komputerowego usprawniania zdjęć

| OlyJedi Awatar youlekart
    Mieszka w
    Wejherowo
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez irek50 Zobacz posta
    west73: Rewelacyjnie usuwa się fakturę odpowiednio miękkim oświetleniem zastanym (odbicia światła od ścian). Opiszę to w innym wątku o przystawce do aparatu, którą fotografuję zdjęcia w rękach przy czasach nawet kilku sekund.
    O tego Irku nie przewidziałem . Miałem taki sam problem a to dlatego ,że zdjęcie było skanowane . Dlatego takie zdjęcie aby nie było tej faktury po naprawieniu jeszcze bardziej postarzyłem

A tak poza tym Bardzo dobra robota
    Ostatnio edytowane przez youlekart ; 10.10.08 o 20:11
    YoulekArt Juliusz Zełudkowski
    www.yart.5x.pl

| OlyJedi
    Mieszka w
    Galicja/Mazowsze/Podlasie (?)
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

Renowacja zdjęcia

Kawał dobrej roboty. Komplementów już nazbierałeś i słusznie.
    ale, moim zdaniem, prawy kącik ust trzeba poprawić (trochę za szeroko zrekonstruowałeś wargę pod rysą, co powoduje zniekształcenie wyrazu twarzy).