Około 3 godzin zajęło mi to klonowanie![]()
Około 3 godzin zajęło mi to klonowanie![]()
Irek jeszcze lewe ucho popraw
Ale i tak szacun - miałeś zacięcie.
Mnie to by dawno od kompa gonili.![]()
OM-D E-M5, 12-50, 45/1.8, E-510 dual kit, 14-54, FL-50,
zimny: Policzyłem 150zł za format pocztówkowy, więc trzeba było się postarać![]()
świetna robota
Jak zobaczyłem pierwszy raz pomyślałem, ale pojechał z tą marynarką.
Po chwili stwierdziłem że miałeś rewelacyjny pomysł.
Szkoda tylko że nie miałeś innego fasonu marynarki, ten jest zbyt nowoczesny. W oryginale rzucają się duże klapy marynarki w oczy.
Też robiłem podobny retusz dla kumpla, jeżeli pozwolisz wieczorkiem wrzucę efekt mojej pracy.
No tak te lewe ucho faktycznie za bardzo rzuca się w oczy
Dobra robota.
Zapraszam na: stronę - www.mikolaj-kalina.com foto blog -http://mikolajkalina.wordpress.com/
Szacun.
Ja bym do tego nawet nie podchodził. Jeśli jest coś, czego nienawidzę podczas obróbki, to właśnie klonowanie.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Dla klienta ucho poprawię a marynarkę potraktuję szumem i jeszcze nieco zbluruję--pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez irek50 ; 10.10.08 o 16:56
Podziwiam efekt rewelacyjny, mam pytanie czy to wszystko dzięki funkcji łatka i stempelek ? Jeśli tak to gratuluje cierpliwości i nerwów ze stali.
"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin
Szogo: Stempelkiem zrobione 100% twarzy, włosy i koszula. Tło i marynarka są podmienione--pozdrawiam
a tak przy okazji irek50, masz może sposób na pozbycie się faktury papieru za zdjęcia? Dla mnie to jest zmora starych zdjęć