Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Z tą kozicą może szału nie ma ale... czy autor chciał pokazać szał?
Ciekawe spotkanie "w drodze na Rysy", ładnie podane.
Po co od razu osobiste pyskówki, tego nie kumam.![]()
ludzie się rozwydrzają po tematach-pyskówkach, typu ten o szumach w olympusach.
co do ostatniego zdjęcia, to wg mnie przydałoby sie więcej przestrzeni. kamienie zbyt bardzo 'przeciążają' zdjęcie.
Grizz -cieszysz sie ,ze zrobiles te fotke?-cieszysz.
Twoj plus to taki,ze nie kazdy widzial kozice tak jak Ty.
A czy innym sie podoba to -BANANE,jak mowi moj mlodszy wnuk.![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Panowie dorabiacie ideologię. Moim zdaniem Grizz doskonale wie że fotka nie najwyższych lotów (wszyscy wiemy jak trafnie potrafi analizować pracę innych forumowiczów) a teraz siedzi w domu i sobie dworuje z osób doszukujących się walorów artystycznych
Ktoś mi kiedyś napisał- słusznie zresztą- że nie wystarczy pojechać na koniec świata i pstryknąć fotkę , żeby zebrać świetne noty, trzeba jeszcze zrobić to w taki sposób aby było ładnie podane.
Myślę, że podobną myśl możnaby wykorzystać tutaj- nie wystarczy zobaczyć i utrwalić zwierzę w jego naturalnym środowisku, trzeba zrobić to właściwie.
Nadmiar nieostrości na pierwszym planie sprawia wrazenie przy pierwszym rzucie oka, że to zdjęcie nowicjusza, po zastanowieniu widzę pracę GO z rozmysłem skierowanym na zwierzę i stwierdzam, że pomysł był, ale nieudany. Być może wykorzystałeś chwilę- spotkanie ze zwierzęciem- i utrwaliłeś jedyny kadr na jaki pozwoliło Ci to płochliwe zwierzę.
Wracając do początku mojej wypowiedzi, z pewnością dużo łatwiej utrwalić fotkę krajobrazową niż zwierzę w warunkach naturalnych. Nad tym możemy się porozwodzić przy kawie i pozazdrościć okoliczności przyrody w których brałeś udział- bo jest czego.
Samo zdjęcie niestety słabe.
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Grizz, a gdzie foty nowe? Już wszystkie zobaczyłem, a tu od lat niemal 4 posucha... Mocy użyj, i wrzuć.