Ten konik polny jakby za rózowy jakiś...
Pierwsze zdjęcie milutkie :)) Drugie - szkoda, że nie skupiłes się na tym zwierzaku, co się tak malowniczo tarzana ziemi. Ja bym z tego zrobiła dwa zdjęcia - jedno z tymi konikami na drugim planie, drugie z tym tarzającym się w roli głównej.
Niemniej jednak - to tylko moje skromne zdanie ;))
C-4000 + 16MB + 128MB + tuleja + UV + statyw =)
Wiedźmie foty na PLFOTO
Prywatna galeria zdjęć Wiedźmy
Pierwsze zdjęcie bardzo ładne. Mam wrażenie, że na drugim zdjęciu nie wiadomo na czym skupić uwagę, czy na tych koniach w tle, czy na tym na bliższym planie. Co do zdjęcia trzeciego, to zdecydowanie pozbył bym się lewej strony i trochę dołu, żeby konik polny nie był tak centralnie.
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
Ten konik polny to jakis strasznie roznowyJeszcze takiego nie widzialem. Co do konikow normalnych to bardziej mi sie podoba 1 zdjecie. Z drugiego zrobilbym 2 tak jak poprzednicy, gdyz nie wiadomo na co patrzec... pozdrawiam
Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek
@Bulva pozwolilem sobie na szybko poprawic Twoja druga fotke. Niestety z kadrem nic sie nie da zrobic (tzn nie da sie przesunac kadru nizej).
Jezeli masz cos przeciwko wstawieniu tu Twojego zdjecia daj znac to je usune.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Ja tam sie nie znam, ale wydaje mi sie, ze w tym wypadku oryginal nie jest zly. Bo ta poprawka wyodrebnia tego konia z pierwszego planu, gdy kadr jest skonstruowany wyraznie w celu pokazania wszystkich trzech koni.I jakos po poprawce wydaje sie nienaturalnie, cokolwiek mialoby to znaczyc :]
JAK NA RAZIE JESTEM ZIELONY
Dekielek OLYMPUS + Karta 128 MB aaa... i jeszcze C-4000
Jasne, że nic nie mam, a kadru w dół niestety przesunąć się nie dało (też chciałem- stąd nawet niestandardowy format zdjęcia), gdyż w kadr właziło obrzydliwe wielkie wiadro z brudną wodą. A umiejętności w temacie retuszu (czyt. skasowanie wiadra) jeszcze nie posiadłem.
Dzięki za opinie i pozdrawiam.
C-770UZ + adapter + UV Hoya HMC Super
A umiejetnosci w temacie przestawienia wiadra w bok?![]()
JAK NA RAZIE JESTEM ZIELONY
Dekielek OLYMPUS + Karta 128 MB aaa... i jeszcze C-4000
he,he na to nie wpadłem(może dlatego, że konie i wiadro przebywało po drugiej stronie ogrodzenia).
C-770UZ + adapter + UV Hoya HMC Super
pewnie zanim by te widro przestawil - to by sie ten konik przestal tarzacZamieszczone przez janmaru
Olympus C-2100 Ultra Zoom