Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 65 z 65

Wątek: jak wygląda orginał BLM-1

Awatar lordmoll
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria

Smile

Ja tam kupilem na allegro aku do jeszcze E-510 (teoretycznie orginalny). Fakt brakuje tłoczonego napisu Olympus ale używam go jush jakiś czas i nie widze różnicy między orginałem.

Co do sklepu fotozakupy.pl to kupuje tam od jakiegoś czasu sprzęt i złego słowa o nich nie mogę powidzieć. Jak kupowałem aparat (odbierałem osobiście) to Pani ze sklepu wszystko pokazała co tej w pudełku, tak więc mogłem sprawdzić czy wszystko jest ok.
    Ze lampą i szkłami był identycznie.

pozdr.
    E-3, ZD 12-60mm SWD, FL-50R

| OlyJedi Awatar dog_master
    Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez lordmoll Zobacz posta
    Ja tam kupilem na allegro aku do jeszcze E-510 (teoretycznie orginalny). Fakt brakuje tłoczonego napisu Olympus ale używam go jush jakiś czas i nie widze różnicy między orginałem.
    Ile go używasz?! ;<

Cytat Zamieszczone przez Issac Zobacz posta
    Witam serdecznie!

Może odbiegam troszkę od tematu ale zakupiłem niedawno ( 04.11.2008 ) drugi aku Hahnel, wsadzilem go do aparatu i cisza, pomyślałem ze pewnie jest całkowicie rozładowany więc naladowalem go. I teraz mam pytanko wyjechałem na długi weekend i zobaczyłem ze nie działa. Dziś mija 7 dzień a ja dopiero teraz go użyłem ( tzn. chcialem), mam wszelkie papiery raruchek ,pudełko ale nie wiem czy sklep mi go przyjmie ( fotoceny ) bo chyba jest walnięty . Org Olympus BLM-1 działa wszystko ładuje, odpala...

Pozdrawiam Łukasz
    Aku sa zazwyczaj na gwarancji i bez problemow mozna wymienic na nowy.
    Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
    My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    W piatek minie miesiac jak wyslalem baterie z reklamacja i stosownym oswiadczeniem. Jak dzwonilem w zeszlym tygodniu to pan, z ktorym rozmawialem zobowiazal sie oddzwonic do mnie na drugi dzien. Cisza, odzewu brak.
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Wlasnie otrzymalem wiadomosc, ze dostane nowa baterie na koszt sklepu.

Podziekowania dla Melcera za zalatwienie sprawy!
    Ostatnio edytowane przez Eddie ; 12.11.08 o 15:48 Powód: Automatyczne scalenie postów
    Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

| OlyJedi Awatar Issac
    Mieszka w
    Zabrze
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    mnie dzisiaj wymieniono aku na nowego i działa

sklep zachowal się wporzo

Awatar lordmoll
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez dog_master Zobacz posta
    Ile go używasz?! ;<
    Najpierw kumpel kupił aku na allegro ale sie szybko pozbył aparatatu więc ja go odkupilem (jego używam 7-8 miechów).

później jak zakupiłem jeszcze jeden od tego samego allegro usera (są identyczne, mam go kolo 4 miechów). Nie zauważyłem żadnych problemów więc moge powiedzieć żw działaja identycznie (używam aparatu głównie na imprezach)

Cóż może to jeszcze za krótko żeby stwiedzić czy jest strzelony aczkolwiek jakby mi źle działał tego od kumpla to bym nie kupował kolejnego.

pozdr.
    E-3, ZD 12-60mm SWD, FL-50R