Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 65

Wątek: jak wygląda orginał BLM-1

| OlyJedi Awatar dziekan
    Mieszka w
    Tychy
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez kuba1984 Zobacz posta
    dziekan powołaj się na tą stronkę Ja jak kolesiowi pokazałem to obrazu wpłacił mi kwotę za akku, za koszt przesyłki i za koszt odesłania Ale z tego co widzę to inny sprzedawca był niż z Twojego linka
    tak zrobię - dlatego dziękuje bardzo za tego linka.

Napiszcie jeszcze proszę czy macie to przetłoczenie w Oryginalnych Akku i będę już miał 100% pewności...
    Ostatnio edytowane przez dziekan ; 9.10.08 o 18:33
    www.tekkenolandia.pl
    E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria
    No fakt stowka jest stowka.Za troche wiecej masz orginal.Podrobki to po 10€ chodza-daja nawet dwie,trzy sztuki w cenie.
    http://foto.shop.ebay.de/?_from=R40&...M-1&_sacat=625

| OlyJedi Awatar dziekan
    Mieszka w
    Tychy
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez lucca Zobacz posta
    No fakt stowka jest stowka.Za troche wiecej masz orginal.Podrobki to po 10€ chodza-daja nawet dwie,trzy sztuki w cenie.
    http://foto.shop.ebay.de/?_from=R40&...M-1&_sacat=625
    właśnie o to chodzi - a może ktoś zasięgał info u źródła i Wie na 100% jak to wygląda ?
    www.tekkenolandia.pl

Mieszka w
    radlin
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    kupiłem kiedyś zamiennik Max cell ( nie podróbka OLKA ) tylko zamiennik , na początku śmigał aż miło - nie pamiętałem który jest w aparacie - po 6 miesiącach w czasie ważnego wyjazdu stracił pojemność zupełnie . Więc nie patrz na to czy teraz jest ok - później moze nie być . Oddaj ten którego nie jesteś pewien i kup 100% oryginał . Moze kasy nie zaoszczędzisz ale nerwów tak . Pozdrawiam

| OlyJedi
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    witam

równiez swego czasu kupiłem ten akumulator z allegro, po odebraniu przesyłki i przeanalizowaniu tematu doszedłem do wniosku, że to może byc orginał, ale ( zwróccie uwage na nazwe firmy) wygląda na jakąs staroć , właśnie nazwa firmy - kiedys używana, obecnie inna, doprowadziła do takich przemyśleń. Oczywiście aku odesłałem, a pan z allegro oddał mi pieniądze bez problemu. Generalnie, fabryka Oly nie produkuje takich aku jak ten z prawej strony fotki, a czy kiedykolwiek produkowała ? kto wie?
    Myslę , że mozna sie pokusić o pytanie do dystrybutora i jesli sie okaże że to podróby zgłosić ten fakt w allegro.

Sprzedawca z allegro twierdził, że to aku jest kupowane w Japonii, a tak sie składa , że własnie w tym roku kupiłem baterię w Tokio i wygląda dokładnie tak jak ta załączana do aparatu...

Pozdrawiam

| OlyJedi
    Mieszka w
    polska północna
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Chytry płaci dwa razy. Oryginał stoi prawie dwie stówki, nie ma cudów. Toto wygląda inaczej, więc nie jest oryginałem OLKA. Polecam Hahnele, na 4 sztuki tylko jeden mi się sypnął a eksploatacja trwa...

| OlyJedi Awatar dziekan
    Mieszka w
    Tychy
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez KaarooL Zobacz posta
    Chytry płaci dwa razy. Oryginał stoi prawie dwie stówki, nie ma cudów. Toto wygląda inaczej, więc nie jest oryginałem OLKA.
    płaci lub nie płaci jak wyrwie dobrą okazję - założę się że sam tak masz że szukasz co dobre i najtańsze - sprzedawca deklaruje 100% oryginalność ma mnóstwo komentarzy i same pozytywy (bez jednego bodajże) wiec nie wyczułem szwindlu.

obrazek oryginału z allegro można wyglądać też tak - ma przetłoczenie z drugiej strony.
    Ostatnio edytowane przez dziekan ; 9.10.08 o 19:18
    www.tekkenolandia.pl

| OlyJedi Awatar dar_son
    Mieszka w
    Ostrołęka
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Witam Panowie, a powiedzcie mi czu aku firmy Hama jest wporzadku czy moge liczyc na dobra wytrzymałość??? Jeśli ktoś używa proszę o odpowiedź także sie zastanawiam nad kupieniem, a nie chce ryzykowac wlasnie niby tych orginalow z allegro.
    Pozdrawiam

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dzemski
    Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    zamiast hamy kup hahnela, będzie pewność, że będzie działać.

| OlyJedi Awatar dar_son
    Mieszka w
    Ostrołęka
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    ok to tak zrobie.
    dzieks pozdro