hej, oto moj pierwszy portret chcialabym sie dowiedzieć czy jest dobry czy totalnie do bani rosze o szczerość, nie boję się krytyki ludzi lepszych ode mnie. Pozdrawiam![]()
hej, oto moj pierwszy portret chcialabym sie dowiedzieć czy jest dobry czy totalnie do bani rosze o szczerość, nie boję się krytyki ludzi lepszych ode mnie. Pozdrawiam![]()
A dlaczego tak ciemno ?
Witam,
Nie znam się na portrecie, natomiast co do tej fotki to jestem niestety na nie.
Przede wszystkim za ciemno i mocno nienaturalny (szaro/ziemisty) kolor skóry. Poza tym ciasny kadr jest fajny, ale nie trzeba modelce obcinać kawałka brody.
To takie sobie uwagi kompletnego amatora.
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
IMO kadr mniej więcej Ok, no i ostre. Zastanów sie czy w naturze też ta pani ma taki kolor skóry. Postaw ją przy dobrym świetle i się przypatrz.
Jak zrobię najlepsze zdjęcie w swoim życiu to zmienię hobby. (-M)
www.grzegorzkorab.pl
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
uważam że jak na moją pierwszą fotke to nie jest najgorzej, a kolory zostały tak przytłumione specjalnie dlaczego? nie wiem, nie potrafie racjonalnie odpowiedzie. Podoba mi się samo ujęcie i to głębokie spojrzenie ale dodaję że kompletnie się na tym nie znam dopiero zaczynam. Jutro ide w plener może uda sie zrobić jakąś ciekawą fotkę to wrzuce. Pozdrawiam
Jak zrobię najlepsze zdjęcie w swoim życiu to zmienię hobby. (-M)
www.grzegorzkorab.pl
czyli po prostu do bani, ale dziekuję za komentarze a czy znacie jakąś stronke albo książkę gdzie ciekawie piszą jka nauczyc się dobrze fotografować wiecie taka dla początkujących. Pozdrawiam wszystkich
Kadr jest niezły -spojrzenie naturalne, tylko te kolory bez sensu (chyba w wersji czb. będzie właściwie --pozdrawiam