Kiedys to wiec wlasnie na Twojej stronie tyle czasu spedzalem! :>
Kiedys to wiec wlasnie na Twojej stronie tyle czasu spedzalem! :>
Włożyłem dwa listy (od Giedroycia do Miłosza) oraz fragment (króciutki) rozdziału „Interludium” z książki Henryka Grynberga „Ciąg dalszy”.
Zapraszam: http://www.marekhlasko.republika.pl
W dziale artykuły pojawił się tekst "Hłaski droga do raju", fragment książki Anny Fastnacht-Stupnickiej "Od świętej Jadwigi do Marka Hłaski. Niezwykłe losy wybitnych ludzi na Dolnym Śląsku", Wrocław 2007.
www.marekhlasko.republika.pl
Sporo nowych rzeczy na stronie o Hłasce. Nowe artykuły, audycje radiowe itd.
Zapraszam do wjazdu przez nową domennę: www.hlasko.pl
Jaaaa.... Swego czasu zaczytywałem się w tę stronę bez zapamiętania i gdzie tylko mogłem, namawiałem do tego innych. Nawet sobie kilka rzeczy na dysk zgrywałem, bo z takim samym zapamiętaniem wczytywałem się wcześniej w strony o Skrzyneckim i wszystko poznikało. To zbyt cenny skarb i teraz chciałem tego uniknąć. Uwielbiam Hłaskę! Jak to się w życiu czasami fajnie składa. Dzięki wielkie za tę stronę!
Pierwszy krok w chmurach. Bardzo fajne i bardzo życiowe![]()
Sporo nowych rzeczy na stornie o M.H. Zapraszam.
www.hlasko.pl
masz beznadziejnie z domeną zrobione :/ Poszukaj w panelu możliwości podpięcia domeny, a nie jej przekierowywania i maskowania.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Pamietam jak sie kiedys zaczytywalem. Ale teraz to ja juz "piekny" czterdziestoletni raczej jestem.