Zwinietowana (1)
Wygładzona (2)
Zaszumiona (3)
Aleście wymyślili wysublimowany sposób podrywu.Który był takim geniuszem i wcisnął dziewczynie, że jest podobna do znanej aktorki? Niech się przyzna. Za oryginalność dostanie ode mnie punkty reputacji...
![]()
Wybrałem 3. bo na 2. twarz nienaturalnie biała na dodatek z delikatną nutką ochłodzenia albo mój monitor nadaje się do kubła. Zdecydowanie wolę portrety w ciepłych kolorkach.
"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin
"A na resztę zamknij oczy moja miła
pod powieką znacznie lepsze są obrazy
i w tym nasza siła
i w tym nasza siła
że umiemy jeszcze czasem marzyć"
Pomiędzy jednym a drugim daniem próbowaliśmy dopasować do kogo jest podobna. Nie udało się więc wybór padł na Jodi F. Podryw był bardziej wysublimowany. Tu cytat "Czy mówił ktoś pani że ma pani bardzo fotogeniczną twarz?" Tym delikatnym był mariush. Aż chciało się dodać "Obiektyw cię kocha bejbe.....".
Chyba żaden z nas nie zabrał ze sobą lampy. Szkoda że niektórym nie chciało się podejść w niedzielę
Jak zrobię najlepsze zdjęcie w swoim życiu to zmienię hobby. (-M)
www.grzegorzkorab.pl
A to o niej opowiadaliście przy śniadaniu....
Baby... obiektyw Cię kocha....
hihihihihihihiih
E- system i N-system
Hehehe
Sesja wyglądała tak - wchodzi kelnerka, a trzech chłopa jak jeden mąż wyciąga swoje sprzęty.. tfu! aparaty i pstryka jej zdjęcia.
Nie ma co - trzeba będzie się do niej wybrać na obiadek nie jeden raz i nie dwa.
MK