http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Polecam tą torbę, jest bardzo uniwersalna.LowePro Inverse 100 AW
http://www.cyfrowe.pl/aparaty/lowepr...se-100-aw.html
Pozdrawiam D.
OLYMPUS Your Vision, Our Future
lucca, czemu szkoda,.... a może trzeba się chwalić, ze z Olkiem wytrwasz...
/*...................*/
/* ...........................*/
A czym tu sie chwalic.
A z reszta.Pofocic troche mi sie zechcialo,akku puste to do ladowarki.Czekam oczywiscie w stresie kiedy wreszcie zaczne.W miedzyczasie forum czytam,na ircu pisze.Kobita mnie denerwuje-Ty ciagle tylko albo komputer,albo aparat,juz nieciekawie z toba sie robi.
O zesz ty,to ja prawie w artyste fotografa sie zmieniam a ona mi ,ze nieciekawie.Toz my po slubie juz ponad 30 lat-Jakiej ty jeszcze ciekawosci oczekujesz,a co ja akrobata jakis.Swoje odczekalem,statyw ustawiony,aparat przykrecony-bede focic.Wlaczam-martwy,nie dziala.Mysle sobie tak mnie zdenerwowala,ze az aparat sie przez nia zepsul.Wl,wyl,obiektywy zmieniam,wszystko bez skutku-martwy.
Pisze na ircu,ze mnie kobita stresem popsula aparat.
Dobra dusza radzi-zobacz z innym akku.Ale ja nie mam innego.
Ide do pokoju,gdzie kobita rzadzi(TV,kawka...seriale)Biore ladowarke,mysle moze jeszcze raz zobacze,moze niedoladowane.
A ona mi mowi-tam pod gazeta z programem jeszcze jakas czesc do niej lezy.???Jaka czesc,napewno cos mi popsula po zlosci.Patrze pod gazeta-a tam akku lezy.Zapomnialem wlozyc.Oczywiscie przez nia-tak mnie zestresowala.
Aparat dziala.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Pozwolę dołączyć się do pytania...
Mianowicie wstępnie szukam torby na swój, na razie przyszły, sprzęt. Chodzi mi o małą, poręczną torbę, do której zmieszczę E-520 plus jakiś obiektyw tele (40-150 lub 70-300). Przydałaby się też boczna kieszeń na kilka filtrów. Torba wieszana na ramieniu, z szybkim dostępem do aparatu, wygodna podczas krótkich wycieczek pieszych i rowerowych. Myślałem o systemowej CCE-300, ale większe szkło tam chyba nie wejdzie. Natomiast niesystemowych wybór jest dość duży, więc wolałbym zasięgnąć opinii znawców, gdyż krótki opis i zdjęcie dużo nie powie. Gdyby mieścił się w niej jeszcze drugi obiektyw to byłoby idealnie, oczywiście o ile nie ucierpi na tym za bardzo "kompaktowość".
Witam!
Miałem wcześniej TAKĄ torbę. Z powodzeniem wchodziło tam E-510 z ZD 50-200 i dodatkowo ZD 14-54 i jakieś duperele typu ładowarka, kabel itp. Nawet E-3 wchodziło w tej konfiguracji, ale było już ciasno. Ogólnie całkiem fajna torba i byłem z niej zadowolony.
Pozdrawiam
Sebaa
"Kto umiera bogatszy ten wygrywa"
"Życie jest pasmem straconych okazji"
"Dzień w którym kupię karabin nadchodzi."
Lowepro Nova 3 AW jeżeli chodzi o biodrówkę na krótkie spacery, w każdym innym przypadku wybieram plecak.
Też się nad nią zastanawiam...
Powiedz mi tylko epicure, jak odbywa się zmiana sposobu noszenia w tej torbie. Tzn. czy ten sam pasek (biodrowy) służy do zawieszenia na ramieniu? Trzeba przy tym coś wypinać, przepinać itp?
Chyba nie obędzie się dzisiaj bez wizyty w Fotolandzie
BTW - myślałem też o innym rozwiązaniu: pas biodrowy. Aparat na pasku na ramię, do tego na pasie futerał/saszka na pierdoły (karty, ściereczki, bateria zapasowa etc) plus pokrowiec na dodatkowy obiektyw (planuję Sigmę 30mm/1.4). Nie wiem tylko, czy na wypady na miasto takie rozwiązanie się sprawdzi, czy nie lepiej w taka torbę zainwestować? :/
pzdr
Ostatnio edytowane przez heyahero ; 30.10.08 o 14:25
"There's no such thing as free titties"