OOO faktycznie a gdzie ta pani zgubiła włosy na czole? Rozumiem, że to jest grafiti![]()
No ja nie wiem a jak i wy będziecie mi marudzić, że "godzinę zdjęcie ustawiam " ( kolejne słowa mojego męża)
OOO faktycznie a gdzie ta pani zgubiła włosy na czole? Rozumiem, że to jest grafiti![]()
No ja nie wiem a jak i wy będziecie mi marudzić, że "godzinę zdjęcie ustawiam " ( kolejne słowa mojego męża)
Zenit 12XP , Nikon D70 w końcu jest
Te paskudne facety już tak miewają ;)) Trza bić albo inne radykalne metody wychowawcze zastosować, he he ;))Zamieszczone przez Ewci@
Co do zdjęć, to ogląda się przyjemnie, tylko czasem rzeczywiście brak ostrości. No, ale góry świetne :))
C-4000 + 16MB + 128MB + tuleja + UV + statyw =)
Wiedźmie foty na PLFOTO
Prywatna galeria zdjęć Wiedźmy
A to jedno ze zdjęć robionych przez mojego męża z cyklu "@#$%^&*() prosiłam cię abyś nie robił mi zdjęć"![]()
ZA JAKOŚĆ ZDJĘCIA NIE ODPOWIADAM![]()
Chociaż jedna fajna Wiedźma jest ze mną na tym forum i rozumie nasz problem![]()
![]()
Zenit 12XP , Nikon D70 w końcu jest
Brawo, gratuluje odwagi za autoportret.
Jedyna roznica to taka, ze Wiedźma sama sobie robi autoportrety
A foto - hmm, cos nie daje mi w nim spokoju - tajemnicze jakies...
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
:))) A to komplement hihi - "fajna Wiedźma" - dzieki :))
Twoja menszczyzna pzrynajmniej robi ci zdjęcia, a mój zupełnie się nie garnie do tego, muszę go bić, żeby zechciał ;))
C-4000 + 16MB + 128MB + tuleja + UV + statyw =)
Wiedźmie foty na PLFOTO
Prywatna galeria zdjęć Wiedźmy
a mnie się podoba palma (choć fakt - odrobię ciemna) i dmuchawiec
dooomin
"hans und helmut trinken vermut"