jeśli planujesz robić zdjęcia tam gdzie jest ciemno (komórka, piwnica, bezksiężycowa noc) wkręć żarówkę, kup mocną lampę błyskową albo pożycz dobrą książkę o fotografii -otwórz flaszkę koniaku i spędź miło wieczór przy lekturze.
jeśli planujesz robić zdjęcia tam gdzie jest ciemno (komórka, piwnica, bezksiężycowa noc) wkręć żarówkę, kup mocną lampę błyskową albo pożycz dobrą książkę o fotografii -otwórz flaszkę koniaku i spędź miło wieczór przy lekturze.
Przychylam się do wypowiedzi qbica. Kodakowskie kolorki wydają mi się być fajniejsze (ja mam e1). Obejrzyj zresztą samemu sample z tego i tamtego, przejdź się do sklepu, potrzymaj w ręcach, włącz, pstryknij po kilka tym i tym, potestuj af, zobacz w wizjer, pobaw się aparacikiem i zdecyduj. e400 będzie fajniejsze na zewnątrz (o ile widzisz różnice w kolorach), 410/20 mniej szumi, a więc łatwiej wewnątrz.
Rozważałbym też e510 - fajna cena, a ma stabilizację, która jest fajnym ficzerem.
Zobacz też na ceny - 400/410 są tańsze.
pozdrawiam
...no i kupilem
Wybor padl na Panasonica L10 LUMIX + Leica 14-50 mm F3.8-5.6
Dobry kit i uchylany LCD -mam nadzieje, ze bede zadowolony.
Udalo mi sie go kupic za rowne 2000zl
Nie jest to moze Olympus ale tez 4/3 :
Tak wiec zostaje z Wami na dluzej
Pozdr.
Ostatnio edytowane przez aqq ; 7.10.08 o 22:55
Po przesiadce z kompaktu na pewno będziesz zadowolony, milej zabawy nowym sprzętem![]()